Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Τζήμας: «Πολύτιμη η νίκη με τον Αστακό»

Για τη σημασία της νίκης του Φάρου με τον Αίολο Αστακού μίλησε ο προπονητής της ομάδας του Κερατσινίου, Γιάννης Τζήμας. Τι είπε για τη συνέχεια με την Καβάλα και για τους τραυματισμούς.

Σπουδαία νίκη πήρε ο Φάρος στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Α2, καθώς επικράτησε του Αιόλου Αστακού με 92-81.

Ο προπονητής της ομάδας του Κερατσινίου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την σημασία αυτής της νίκης, για τη στήριξη των φιλάθλων, για το επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα, αλλά και για τους τραυματισμούς που υπάρχουν στο ρόστερ.

Αναλυτικά

Για το ντέρμπι με τον Αίολο Αστακού: «Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι σε μία γεμάτη ομάδα όπως ο Αστακός που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, κάναμε μία φοβερή εμφάνιση και πετύχαμε μια πολύτιμη νίκη. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με δώδεκα πόντους και έχεις εκτός αγώνα λόγω τραυματισμών δύο πλέι μέικερ, το Λιακόπουλο και το Μπατή όπως και το Σκορδίλη και φτάνεις λίγο αργότερα την υπέρ σου διαφορά στους δεκαοχτώ πόντους, δε μπορείς παρά μόνο να δώσεις συγχαρητήρια στους παίκτες για τη δύναμη και τα ψυχικά αποθέματα που δείξανε. Είχαμε μελετήσει σωστά τις αδυναμίες του Αστακού και εκεί «χτυπήσαμε» ώστε να καταφέρουμε να τους κερδίσουμε».

Για τους φιλάθλους της ομάδας: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που μας βοήθησαν τα μέγιστα καθώς είχαν αντιληφθεί και αυτοί τα προβλήματά μας. Δε σταμάτησαν να μας στηρίζουν ούτε λεπτό. Στόχος μας είναι να τους φέρνουμε στο γήπεδο σε κάθε αγώνα και να χαίρονται με τον τρόπο που παίζουμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουν με τόση θέρμη και αγάπη προς εμάς».

Για το επόμενο ματς με την Καβάλα: «Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς στην Καβάλα, μία ομάδα που αγαπώ ιδιαίτερα. Η Καβάλα παίζει πολύ σκληρή και πιεστική άμυνα και είναι μια ομάδα που τη διακρίνει ο ενθουσιασμός. Παρουσίασε μια καταπληκτική εικόνα απέναντι σε δύο μεγάλα φαβορί όπως είναι ο Αστακός και ο Πανιώνιος στο πρωτάθλημα όπως κάτι ανάλογο έκανε και στο Κύπελλο».

Για τη συνέχεια και τους τραυματισμούς: «Για εμάς η συνέχεια είναι δύσκολη. Οι απουσίες των Λιακόπουλου, Μπατή, Σκορδίλη δεν έχουν να κάνουν μόνο με τους αγώνες αλλά και με την καθημερινότητά μας στην προπόνηση. Υπολειτουργούμε αυτή τη στιγμή στις προπονήσεις μας παρόλο που όλα τα υπόλοιπα παιδιά κάνουν φοβερή προσπάθεια. Ωστόσο, δουλεύοντας οι υπόλοιποι παίκτες μας τόσο σκληρά, προκειμένου να καλύψουν τα κενά, φτάνουν στα όρια της επικινδυνότητας. Το μόνο φάρμακο για εμάς αυτή τη στιγμή είναι η υπομονή και ο χρόνος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x