Γενικά

Ο «νέος» Ιμπραΐμοβιτς από την πόλη των Σουάρες και Καβάνι

Ο Ουρουγουανός επιθετικός Χοακίν Αρντάιθ της Ντανούμπιο, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων με το ταξίδι από την μία άκρη του Ατλαντικού στην άλλη να μην αργεί.

Ο Χοακίν Αρντάιθ έχει κάνει με τις εμφανίσεις του πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ να ενδιαφερθούν γι’ αυτόν, με τον Ουρουγουανό να μετακομίζει σύντομα στην ευρωπαϊκή Ήπειρο.

Όπως αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Sun», ο γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου του 1999 επιθετικός, ο οποίος αναπτύχθηκε στις ακαδημίες της Ντανούμπιο, έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του Μοντεβιδέο, πρωτεύουσας της Ουρουγουάης, βρίσκεται στο μπλοκάκι πολλών σκάουτερς σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων που αναμένεται να δώσουν «μάχη» για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Αρντάιθ είναι ο βασικός επιθετικός της ομάδας νέων και στην πατρίδα του πολλοί είναι αυτοί που τον συγκρίνουν με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς λόγω σωματοδομής, τεχνικών χαρακτηριστικών και των κινήσεών του στο γήπεδο.

Γεννήθηκε στο Σάλτο, μία πόλη από την οποία προέρχονται δύο εκ των κορυφαίων επιθετικών που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ο Λουίς Σουάρες της Μπαρτσελόνα και ο Έντισον Καβάνι της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 17χρονος ύψους 1,86, είναι λάτρης του αγγλικού πρωταθλήματος, κάτι που ίσως παίξει ρόλο στην απόφασή του για το κλαμπ που θα συνεχίσει την καριέρα του, με τον ίδιο να έχει ιδιαίτερη προτίμηση στις Λίβερπουλ και Τσέλσι, με την σκέψη να παίξει σε ένα ντέρμπι εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον μαγεύει.

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης τον έχουν επίσης στο «στόχαστρο» με τους «μπλαουγκράνα» να είναι πιο «κινητικοί» μετά την θετική εισήγηση του Λουίς Ενρίκε, ενώ το παζλ των ενδιαφερόμενων συμπληρώνει η Πόρτο.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x