Ελλάδα

Έφτασε για Ολυμπιακό η Κάιζερ

Με ένα νέο πρόσωπο θα συνεχιστούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, αφού έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα η Αμερικανίδα σέντερ Λινέτα Κάιζερ.

Έφτασε Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού η Λινέτα Κάιζερ, το μεσημέρι της Τρίτης (18/10).

Η Αμερικανίδα σέντερ προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» με πτήση από την Ουάσιγκτον μέσω Φρανκφούρτης και άμεσα αναχώρησε, προκειμένου να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο ερυθρόλευκο σύνολο.

Στην απογευματινή προπόνηση, μάλιστα, θα έχει την πρώτη της γνωριμία με τη νέα της ομάδας, ενώ αύριο (Τετάρτη 19/10) θα συμμετέχει στην πρώτη προπόνηση.

Στην πρώτη της δήλωση στο osfp.gr η Λινέτα Κάιζερ τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ. Έχω ακούσει πολύ ωραία πράγματα για τον Ολυμπιακό, για την Ελλάδα και την Αθήνα. Ανυπομονώ να συναντήσω τις νέες μου συμπαίκτριες και την προπονήτρια μου και να παίξω ξανά μπάσκετ. Οι στόχοι μου είναι οι ίδιοι με της ομάδας μου. Η νίκη! Είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε πολλές προκλήσεις τη φετινή σεζόν και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα. Επίσης είμαι ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή μας στο Eurocup. Ήρθα για να το πάρουμε! Αυτό είναι το πλάνο!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x