Ελλάδα

Επαφές Μελισσανίδη-Παναγόπουλου με Κουτσοκούμνη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη είχαν οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Χρήστος Παναγόπουλος (αντιπρόεδρος ΠΑΟ). Ποιο το περιεχόμενο της κουβέντας και το… βέτο του εκπροσώπου της FIFA.

Σε συνεχείς επαφές με τα κλιμάκια της FIFA βρίσκονται ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, περιμένοντας τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το τι μέλλει γενέσθαι με την συγκρότηση της «Επιτροπής Εξομάλυνσης» στην ΕΠΟ, η οποία αναμένεται να αποτελείται από λίγα μέλη κι ενώ υπάρχει φημολογία πως πρόεδρός της θα μπορούσε να είναι κάποιος δικαστικός.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τηλεφώνησε στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης εξέφρασε στον εκπρόσωπο της FIFA την έντονη ανησυχία του για τα θέματα της διαιτησίας και κυρίως για το γεγονός πως μέχρι να «φιξαριστεί» η νέα δομή της ελληνικής διαιτησίας από την παγκόσμια ομοσπονδία, θα συνεχίσει να λειτουργεί με το σημερινό μοντέλο (κι ενώ φυσικά το «ισπανικό μοντέλο» έχει πάει… περίπατο).

Από ‘κει και πέρα, άπραγο δεν μένει ούτε το τριφύλλι. Η πράσινη ΠΑΕ έστειλε επιστολή προς τον Κουτσοκούμνη, με την οποία ζητούσε να δίνει το «παρών» σε όποιες συζητήσεις πραγματοποιήσουν οι άνθρωποι της UEFA και της FIFA, οι οποίοι αναμένονται στην χώρα μας πιθανότατα την Παρασκευή. Επιχειρηματολογώντας για το αίτημά του, ο Παναθηναϊκός τονίζει πως «η ομάδα μας έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη από το σημερινό σύστημα της ΕΠΟ».

Ωστόσο, η προσπάθεια έπεσε στο… κενό. Μετά από επικοινωνία που είχε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο εκπρόσωπος της FIFA ξεκαθάρισε οριστικά και αμετάκλητα πως «καμία ΠΑΕ ή Ένωση δεν θα παρευρεθεί στις συνομιλίες που θα γίνουν» για να λυθεί το θέμα. Όλα συνηγορούν στο ότι η παγκόσμια ομοσπονδία θα προχωρήσει στην επιβολή ενός «μνημονίου» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την ώρα που είναι αδιαπραγμάτευτη η απόφασή της να μην δεχθεί πιέσεις εκ των έσω. Λέγεται, δε, πως θα αποφασίσει για το πώς θα προχωρήσει η κατάσταση στην ΕΠΟ και την ελληνική διαιτησία, απειλώντας ακόμα και με GRexit, αν τυχόν δεχθεί υπάρξουν αντιρρήσεις από ομάδες κι όχι μόνο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x