Stoiximan Super League

Τα λόγια του Μουρίνιο που μετέφερε ο Φερνάντο Σάντος για τον Μοράις

Το sport-fm.gr αποκαλύπτει τι είπε ο Φερνάντο Σάντος για τον συμπατριώτη του και νέο προπονητή της ΑΕΚ, Ζοσέ Μοράις. Ποια η γνώμη του Μουρίνιο...

Και όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες που θέλουν να πάρουν είτε προπονητή είτε ποδοσφαιριστή από την πορτογαλική αγορά, ο Σάντος ρωτήθηκε και για τον πρώην στενό συνεργάτη του Μουρίνιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απάντηση που έδωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας στους ανθρώπους που του τηλεφώνησαν για λογαριασμό της ΑΕΚ ήταν μάλλον γενικόλογη. Θετική αλλά γενικόλογη.

Κι αυτό διότι δεν θα μπορούσε να είναι σε θέση να γνωρίζει με ακρίβεια ούτε το ακριβές τεχνικό προφίλ ούτε την ακριβή προπονητική φιλοσοφία του Μοράις.

Κάτι απόλυτα λογικό, αφού ο νέος κόουτς της ΑΕΚ δούλεψε τα τελευταία χρόνια ως πρώτος προπονητής σε πρωταθλήματα χωρών (Τυνησία, Σαουδική Αραβία, Τουρκία) που δεν παρακολουθεί ιδιαίτερα ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Πορτογαλίας.

Αρκέστηκε όμως ο Φερμάντο Σάντος να μεταφέρει τα θερμότατα σχόλια που του είχε πει κατά καιρούς ο ίδιος ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον Μοράις.

Δηλαδή ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και επαγγελματία, ότι είναι ένας ιδιαίτερα ευφυής άνθρωπος και ότι διαθέτει οργανωτικά προσόντα και μοντέρνα αντίληψη του ποδοσφαίρου.

Επίσης, ο Σάντος σημείωσε ότι έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον Μοράις στις διαπροσωπικές επαφές που είχαν κατά καιρούς σε διάφορα προπονητικά σεμινάρια. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν μπορούσε να αναφέρει ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας, αφού δεν είχε παρατηρήσει στενά τη διαδρομή του Μοράις ως πρώτου τεχνικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x