Champions League

Ινλέρ: «Μια φορά Ναπολιτάνος, για πάντα Ναπολιτάνος»

Ο μέσος της Μπεσίκτας, Γκοκχάν Ινλέρ, «αναπόλησε» τη θητεία του στη Νάπολι, μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο πλαίσιο του Champions League.

Η μοίρα έφερε τον Γκοκχάν Ινλέρ αντιμέτωπο με την ομάδα στην οποία πέρασε τέσσερα από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του, τη Νάπολι. Ο Ελβετός, ο οποίος αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της Μπεσίκτας, μίλησε για το αυριανό (19/10) παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Σαν Πάολο», για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, και δεν έκρυψε ότι νιώθει ακόμα Ναπολιτάνος.

«Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι αύριο. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω, είναι μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή για μένα. Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια εδώ, οπότε είναι ξεχωριστό και είμαι χαρούμενος να είμαι πάλι εδώ με εσάς σε αυτό το στάδιο. Αύριο θα είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, αλλά είμαι χαλαρός, όχι ανήσυχος.

Οι αναμνήσεις που θα επιστρέψουν όταν βγω εκεί έξω και ακούσω τους ανθρώπους να φωνάζουν μαζί με τον ύμνο τους Champions League… Μου άφησαν πολύ καλές αναμνήσεις και νομίζω ότι το ίδιο έκανα και εγώ για αυτούς. Όταν νιώσεις Ναπολιτάνος μια φορά, θα είσαι για πάντα»
, είπε ο 32χρονος μέσος.

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x