Stoiximan Super League

Οργισμένη ομιλία Στραματσόνι: «Δίψα για τίτλο ή στην εξέδρα!»

Σε πολύ έντονο ύφος προς τους παίκτες του μίλησε πριν από τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσόνι, με την ήττα από την Ξάνθη να τον αναγκάζει να αλλάξει στάση απέναντί τους.

Μπορεί κατά κανόνα να είναι σχετικά ήπιων τόνων, αλλά η ήττα από την Ξάνθη στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος ανάγκασε τον Αντρέα Στραματσόνι να αλλάξει... τακτική και ύφος απέναντι στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ιταλός τεχνικός πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης μίλησε σε πολύ αυστηρό ύφος προς τους παίκτες, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη δίψα που (δεν) έδειξαν στο πρόσφατο ματς κόντρα στους Ακρίτες.

Παράλληλα, ο προπονητής του «τριφυλλιού» τους τόνισε ότι όποιος δεν αλλάξει νοοτροπία, τότε θα βρεθεί στην εξέδρα.

«Νομίζετε μερικοί θα γίνετε πρωταθλητές χωρίς να είστε πεινασμένοι στο γήπεδο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Κάνετε μεγάλο λάθος αν νομίζετε ότι υπάρχει διαφορετικός δρόμος. Όσοι δεν το έχετε κατανοήσει θα βρεθείτε δίπλα μου στον πάγκο και μετά στην εξέδρα…

Περιμένω επανέλθετε πεινασμένοι όπως στα προηγούμενα ματς της σεζόν. Να είστε σκληροί και να έχετε πάθος. Αυτό πρέπει να συμβεί τώρα αμέσως. Από τα δύο επόμενα ματς που έχουμε μπροστά μας.

Μόνο έτσι γίνονται σπουδαίες οι ομάδες και το ξέρετε άλλωστε διότι το δείξαμε στα ματς πριν από την Ξάνθη. Δεν θα ανεχτώ ξανά ο αντίπαλος να είναι περισσότερο “πεινασμένος” από εμάς. Οσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο το καλύτερο. περιμένω να δω την αντίδρασή σας ξεκινώντας στο ματς με τη Σταντάρ…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x