Ελλάδα

«Βασικός υποψήφιος για Παναθηναϊκό ο Πασκουάλ, υπάρχουν ήδη επαφές»! - Κανένα θέμα Γιαννάκη

Φαβορί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού χρίζει τον Τσάβι Πασκουάλ η Mundo Deportivo. Το καταλανικό Μέσο κάνει λόγο για επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, δίχως ακόμα να υπάρχει κάτι οριστικό.

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό Superfoods γίνονται ακόμα διεργασίες για τον αντι-Πεδουλάκη, στην Βαρκελώνη… πάνε την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω!

Κι αυτό γιατί η Mundo Deportivo αναφέρει πως ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ο «βασικός υποψήφιος για τον πάγκο του τριφυλλιού»!

inner

Στο δημοσίευμα σημειώνεται πως «ανάμεσα στον Καταλανό προπονητή και τους πράσινους υπάρχουν ήδη επαφές». Τονίζεται, βέβαια, ότι «για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, παρά μόνο επιθυμία των δύο για να συνεργαστούν»!

Μέχρι στιγμής, από πλευράς Παναθηναϊκού δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, με τους ανθρώπους της ομάδας να τονίζουν πως από Τετάρτη θα προχωρήσει η αναζήτηση τεχνικού και θα προκριθούν κάποιες περιπτώσεις.

Όπως και να ‘χει, όμως, αυτή του Πασκουάλ είναι ελκυστική, δεδομένου πως μέχρι πέρσι και για οκτώ χρόνια ήταν στην Μπαρτσελόνα (κατέκτησε μία Ευρωλίγκα, τέσσερα πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα), άρα σε τοπ επίπεδο, ενώ το κασέ του θεωρείται προσιτό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως από τα πολλά ονόματα που ακούγονται ως υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία του Εξάστερου, θα πρέπει να… σβήσουμε αυτό του Παναγιώτη Γιαννάκη, καθώς ο «δράκος» δεν βρίσκεται στην πράσινη λίστα και δεν τίθεται θέμα πρόσληψής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x