Champions League

Στάση… Γιορίς!

Έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Ούγκο Γιορίς, η Τότεναμ «τσίμπησε» βαθμό στο Λεβερκούζεν (0-0), με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η… σφαγή στον 5ο όμιλο. Δοκάρι τα «σπιρούνια» στο 38’.

Τη… σφαγή που γίνεται στον 5ο όμιλο του Champions League διατήρησαν Λεβερκούζεν και Τότεναμ.

Τα «σπιρούνια» είδαν στο 38’ την κεφαλιά του Γιάνσεν να καταλήγει στο δοκάρι, οι «ασπιρίνες» είδαν τον Ούγκο Γιορίς να κάνει εξαιρετικές επεμβάσεις στο δεύτερο 45λεπτο και κάπως έτσι, φτάσαμε στο τελικό 0-0.

Καλύτερη η ομάδα του Ποκετίνο στο ξεκίνημα του αγώνα, με τον Ολλανδό επιθετικό να έχει την πολύ μεγάλη ευκαιρία επτά λεπτά πριν «βγει» το ημίχρονο, με τους Γερμανούς να μπαίνουν πολύ δυνατά στο β’ μέρος.

Όποτε χρειάστηκε, όμως, ο Γάλλος διεθνής γκολκίπερ ήταν εκεί, με αποκορύφωμα τη φάση του 48’, όταν έκανε σωτήρια επέμβαση σε προσπάθεια από απόσταση… αναπνοής του Τσιτσαρίτο, «αγκαλιάζοντας» την μπάλα εκατοστά πριν περάσει ολόκληρη τη γραμμή του τέρματος! Στο 57’, δε, πετάχτηκε στη γωνία του, «βγάζοντας» το φάουλ του Αράνγκιθ. Στο 63’, μάλιστα, είπε «όχι» και στον Μεχμέντι, όπως και στις «κολλητές» φάσεις των Κίσλινγκ και Τοπράκ.

Τα ματς της 3ης αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο:

Λεβερκούζεν-Τότεναμ 0-0

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μονακό 1-1
(34' Τραορέ-87' Μπερνάρντο Σίλβα)

Η βαθμολογία:

Μονακό 5
Τότεναμ 4
Λεβερκούζεν 3
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2

Επόμενη αγωνιστική:

Μονακό-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Τότεναμ-Λεβερκούζεν

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x