Champions League

Πεντάστερη Ρεάλ!

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε –αναμενόμενα- το παιχνίδι με την Λέγκια η Ρεάλ. Η βασίλισσα επικράτησε πανεύκολα 5-1 και δείχνει να ξεμπουκώνει για τα καλά με τη νέα «ταρίφα» που έριξε.

Σαν σε προπόνηση καθάρισε την Λέγκια Βαρσοβίας η Ρεάλ Μαδρίτης. Δείχνοντας πως ανεβάζει στροφές το τελευταίο διάστημα –μετά την εξάρα στην Μπέτις- η βασίλισσα επικράτησε πανεύκολα 5-1 της Λέγκια Βαρσοβίας και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου με επτά βαθμούς, όσους έχει και η Ντόρτμουντ, με τους Πολωνούς να παραμένουν στον πάτο άποντοι.

Μετά από ένα «περίεργο» πρώτο τέταρτο, όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι και χαμένο τετ-α-τετ, ξέσπασε η «καταιγίδα» των Μαδριλένων! Με τον Μπέιλ στο 16’ να συγκλίνει από τα δεξιά και να εκτελεί πανέμορφα για το 1-0, προτού οι μερένχες διπλασιάσουν τα τέρματά τους από συρτό διαγώνιο σουτ του Μαρσέλο, τρία λεπτά αργότερα.

Προς στιγμήν η Λέγκια έδειξε να βγάζει σφυγμό και να διατηρεί ένα… κάποιο ενδιαφέρον στον αγώνα. Με τον Ντανίλο να ανατρέπει τον Ράντοβιτς και τον ίδιο παίκτη από την άσπρη βούλα να εκτελεί τον Κέιλορ Νάβας στο 22’ για το 2-1. Θεωρητικά θα μπορούσαμε να δούμε… κάτι, αλλά η Λέγκια ήταν πραγματικά ανήμπορη να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Ζιντάν, η οποία ήταν μόνιμα στην επίθεση κι εν τέλει στο 37’ ο Ρονάλντο έστρωσε στον Ασένσιο κι αυτός ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Το ματς ήταν καθαρά τυπική διαδικασία, με την Ρεάλ να πετυχαίνει δύο ακόμη γκολ στο τελευταίο ημίωρο και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αποφύγουν την βαριά ήττα. Κάτι που δεν συνέβη… Διότι στο 68’ ο Μοράτα με όμορφη σέντρα από τα αριστερά έστρωσε στον Λούκας Βάσκεθ κι αυτός έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, προτού ο Μοράτα βρει εξίσου το δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από ασίστ του Ρονάλντο –που δεν του βγήκαν οι ευκαιρίες για γκολ, κυρίως από απευθείας εκτελέσεις φάουλ- ο Ισπανός φορ διαμόρφωσε το τελικό 5-1, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Πέπε, Μαρσέλο, Ντανίλο, Βαράν, Κρόος, Χάμες Ροντρίγκες (63’ Λούκας Βάσκεθ), Ασένσιο (79’ Κόβατσιτς), Ρονάλντο, Μπενζεμά, Μπέιλ (64’ Μοράτα)



Τα αποψινά αποτελέσματα

Ρεάλ Μαδρίτης-Λέγκια Βαρσοβίας 5-1
(16' Μπέιλ, 19' αυτ. Γιοντλόβιετσκ, 37' Ασένσιο, 68' Λούκας Βάσκεθ, 84' Μοράτα - 22' πεν. Ράντοβιτς)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ντόρτμουντ 1-2
(67' Σέζαρ - 9' Ομπαμεγιάνγκ, 43' Βάιγκλ)

Η βαθμολογία
Ρεάλ Μαδρίτης 7
Ντόρτμουντ 7
Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3
Λέγκια Βαρσοβίας 0

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (2/11)

Λέγκια Βαρσοβίας-Ρεάλ Μαδρίτης
Ντόρτμουντ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x