Stoiximan Super League

Ξεκίνημα α λα ΑΕΚ θέλει ο Μπέντο

Επιβλητικό ξεκίνημα, όπως είχε κάνει και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, θέλει ο Πάουλο Μπέντο να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός στο κρίσιμο ματς με την Αστάνα. Τουλάχιστον δύο οι αλλαγές του Πορτογάλου.

Η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τον Ολυμπιακό στο ματς της Πέμπτης (20/10, 22:05) κόντρα στην Αστάνα στο Καραϊσκάκη για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Europa League και ο Πάουλο Μπέντο θέλει να βάλει η ομάδα τις βάσεις από νωρίς στο ματς.

Ο Πορτογάλος μιλώντας στους παίκτες του για το προσεχές παιχνίδι, τους έχει κάνει ξεκάθαρο ότι θέλει να μπουν δυνατά στην αναμέτρηση, όπως κόντρα στην ΑΕΚ πριν λίγες εβδομάδες, όπου έγινε το 1-0 μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ιντέγε και γενικότερα ήταν πιεστικοί από την αρχή, σύμφωνα με τη «Live Sport». Παράλληλα, δεν θέλει να δει σε καμία περίπτωση το κακό ξεκίνημα που σημειώθηκε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (ασχέτως αν στη συνέχεια είχε αρκετές καλές ευκαιρίες), καθώς τότε το πλήρωσε.

Δύο αλλαγές και βλέπουμε

Ο Πάουλο Μπέντο αναμένεται να κάνει μίνιμουμ δύο αλλαγές στη βασική ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Φορτούνης, ο οποίος επέστρεψε με πρόβλημα από την Εθνική, είναι πλέον καλά και πρόκειται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Από την άλλη, ο Λεάλι θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια αντί του Καπίνο. Άλλωστε, είναι κάτι που έχει καθιερώσει ο 47χρονος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δηλαδή, το να χρησιμοποιεί τον Ιταλό γκολκίπερ.

Από εκεί και πέρα, είναι δύσκολο να προβλέψει κάποιος αν θα κάνει κάποια άλλη αλλαγή, καθώς δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση της Τρίτης. Ένας παίκτης που έχει πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού είναι ο Εστεμπάν Καμπιάσο και αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα αγωνιστεί αντί του Αντρέ Μάρτινς. Φαβορί για το αριστερό άκρο της άμυνας παραμένει ο Παναγιώτης Ρέτσος, αν και προπονήθηκε την Τρίτη ο Ντε Λα Μπέγια. Φαίνεται ότι θα αγωνιστεί ο νεαρός κόντρα στους Καζάκους και την Κυριακή που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της κόκκινης με τον Πανιώνιο θα παίξει ο Ισπανός, ο οποίος έχοντας περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από ότι τώρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x