Ευρώπη

Κουνάει... σεντόνι και ο ΠΑΟΚ

Τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο FIBA Champions League ξεκινάει και ο ΠΑΟΚ σήμερα (19/10, 19:30), καθώς θα αντιμετωπίσει την Κυπελλούχο Πολωνίας, Ρόζα Ράντομ.

Σεντόνι... θα κουνήσει και ο ΠΑΟΚ σήμερα (19/10, 19:30, Novasports2) στο FIBA Champions League, αφού θα φιλοξενηθεί από τη Ρόζα Ράντομ στην Πολωνία.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να ξεκινήσει με το... δεξί τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στη νεοσύστατη αυτή διοργάνωση ενάντια στην Κυπελλούχο και φιναλίστ του Πρωταθλήματος της Πολωνίας, μετά και τις νίκες των ΑΕΚ και Άρη, στην πρεμιέρα του θεσμού.

Ωστόσο, ο Σούλης Μαρκόπουλος στερείται ακόμη τις υπηρεσίες του Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του. Ένα ακόμη πρόβλημα, όμως, που προέκυψε την τελευταία στιγμή για τον 67χρονο τεχνικό, είχε να κάνει με την αδιαθεσία που ένιωσε ο Μπράντον Τέιλορ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο οποίος έμεινε εκτός της χθεσινής προπόνησης, προκειμένου να προφυλαχθεί για τον αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Μπράντον Τέιλος, Νέναντ Μιλιένοβιτς, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Καραμανώλης, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Νίκος Καμάρας, Ντάριλ Μπράιαντ, Ζάνις Πέινερς και Κιθ Κλάντον.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι τοποθετημένη στον 3ο όμιλο μαζί με τις: Όλντενμπουργκ, Βαρέζε, Ουσάκ Σπορτίφ, Ρόζα Ράντομ, Βιλερμπάν και Βέντσπιλς.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

Ρόζα Ράντομ-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports2)

Διαιτητές: Ζουράποβιτς (Βοσνία Ερζεγοβίνη)-Νταβίντοφ (Ρωσία)-Καστίγιο Λαρόκα (Ισπανία)

Κομισάριος: Κριστόφ Κοραλέφσκι (Πολωνία)

Οι υπόλοιποι αγώνες του ομίλου του ΠΑΟΚ (19/10)

Βέντσπιλς-Όλντενμπουργκ (19:00)

Ουσάκ Σπορτίφ-Νεπτούνας (19:00)

Βαρέζε-Βιλερμπάν (21:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x