Champions League

Ρανιέρι: «Στο Champions League έχουμε την σωστή συγκέντρωση»

Την ανάγκη για μία καλή ευρωπαϊκή πορεία υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Λέστερ Κλάουντιο Ρανιέρι, μετά την τρίτη νίκη της ομάδας του σε ισάριθμους αγώνες.

Η Λέστερ επικράτησε της Κοπεγχάγης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Chmapions League κάνοντας το τρία στα τρία, με τον προπονητή της Κλάουντιο Ρανιέρι να τονίζει την ανάγκη για μία καλή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του.

Τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια, επιθετικη συγκομιδή πέντε τερμάτων και με την εστίας της να διατηρείται απαραβίαστη. Η ευρωπαϊκή «έκδοση» της Λέστερ μοιάζει ακόμα καλύτερη από αυτή του περσινού πρωταθλήματος της Πρέμιερ όταν οι «Αλεπούσες» εκπλήσωντας τους πάντες κατέκτησαν τον τίτλο.

Η «σταχτοποούτα» της διοργάνωσης, έχει ίδια συγκομιδή γκολ με την πολύπειρη Γιουβέντους, έχοντας μάλιστα δύο βαθμούς περισσότερους, ενώ μετά από τρεις αγωνιστικές έχει το απόλυτο των νικών, κάτι που μπορούν να καταφέρουν μόνο οι Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα και Νάπολι εφόσον απόψε κερδίσουν τις PSV Αϊντχόβεν, Μάντσεστερ Σίτι και Μπεσίκτας αντίστοιχα.

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στην καλή πορεία στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αλλά και στα αίτια για τη χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή στην Πρέμιερ (μόλις 8 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια).

«Στο Champions League έχουμε τη σωστή συγκέντρωση» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας Κλάουντιο Ρανιέρι και συνέχισε «Στο πρωτάθλημα δεν έχουμε το ίδιο κεφάλι. Δεν υπάρχει η ίδια συγκέντρωση. Όταν την αποκτήσουμε εκ νέου μπορούμε να κάνουμε πορεία ανάλογη με αυτή της περσινής χρονιάς», ενώ τόνισε «Είναι σημαντικό να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Είτε αυτό είναι στους δεκαέξι του θεσμού είτε στο Europa League» και έκλεισε αναφερόμενος στην κούραση που «φορτώνεται» στους ώμους των παικτών του από τις επιπλέον αγωνιστικές υποχρεώσεις «Το Champions League αφαιρεί υπερβολική ενέργεια από τους ποδοσφαιριστές μας και σε επίπεδο ομάδων είμαστε όπως η Νάπολι. Δεν είμαστε όπως οι μεγάλες ομάδες που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε πολλές διοργανώσεις ταυτόχρονα».

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x