Champions League

Η επιστροφή του Πεπ στον… τόπο του «εγκλήματος»!

Ήταν ο αναμορφωτής της Μπάρτσα και εκείνος που την έκανε να μείνει στην ιστορία. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μαν. Σίτι για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ σε ένα ξεχωριστό ματς για τον Πεπ.

Στον τόπο του… εγκλήματος ή καλύτερα στον τόπο του θεάματος επιστρέφει ο Πεπ Γκουαρντιόλα που ως προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι πια θα κοντραριστεί με την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα, την ομάδα με την οποία μεγαλούργησε όσο ήταν στο τιμόνι της. Η Μπάρτσα με τον Πεπ συνέδεσε το όνομά της με το θέαμα, με το μαγικό, με το εξωπραγματικό γράφοντας ιστορία στο διεθνές ποδόσφαιρο.

Σήμερα, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά και συναισθηματισμοί δεν χωρούν, αφού ο Πεπ έρχεται ως αντίπαλος στο «Καμπ Νου» με ξεκάθαρο και σαφή προσανατολισμό, τη νίκη. Στα τέσσερα προηγούμενα ραντεβού των δυο ομάδων οι «μπλαουγκράνα» έχουν το απόλυτο με ισάριθμες νίκες, συνεπώς η Σίτι αναζητά την πρώτη επικράτησή της έναντι των Καταλανών.

Οι «πολίτες» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Σανιά, με τον Ζαμπαλέτα να παίρνει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί υπερπλήρης με τους Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ στην αιχμή του δόρατος, και τον Πεπ να πονοκεφαλιάζει ακόμη περισσότερο αναζητώντας πιθανούς τρόπους αναχαίτισής τους.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Άρσεναλ θεωρητικά έχει εύκολο έργο αφού υποδέχεται την Λουντογκόρετς, ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα μιας και δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ζιρού, Ράμσεϊ και Μερτεζάχερ. Η Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρεται εντός έδρας με την Βασιλεία χωρίς τους Παστόρε και Μότα.

Παράλληλα, η Νάπολι φιλοξενεί την Μπεσίκτας και θέλει από νωρίς να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο, αποδεικνύοντας πως μπορεί να αφήσει στην άκρη το μεγάλο πρόβλημα που ακούει στο όνομα Μίλικ και στον σοβαρό τραυματισμό που έχει υποστεί ο βασικός της στράικερ. Αμφίβολος μέχρι τελευταία στιγμή είναι ο Ραούλ Αλμπιόλ.

Η Μπάγερν Μονάχου, χωρίς τον Ριμπερί που έχει μυϊκό πρόβλημα, διασταυρώνει τα ξίφη της με την Αϊντχόφεν σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις για τους Βαυαρούς αν δεν αντιμετωπιστεί με την απαραίτητη σοβαρότητα. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως η Μπάγερν μετρά 13 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες στο Champions League.

Τέλος, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει δύσκολη αποστολή στη Ρωσία με τη Ροστόφ με την συμμετοχή του Σαούλ να κρίνεται την τελευταία στιγμή. Οι «ροχιμπλάνκος» δεν έχουν ηττηθεί στις τέσσερις προηγούμενες επισκέψεις τους στη Ρωσία.

Αναλυτικά το αποψινό πρόγραμμα:

1ος Όμιλος

Άρσεναλ-Λουντογκόρετς(21.45 OTE Sport 5)
Παρί Σεν Ζερμέν-Βασιλεία(21.45 OTE Sport 6)

Βαθμολογία

Παρί Σεν Ζερμέν 4
Άρσεναλ 4
Λουντογκόρετς 1
Βασιλεία 1

Επόμενη αγωνιστική

Λουντογκόρετς-Άρσεναλ
Βασιλεία-Παρί Σεν Ζερμέν

2ος Όμιλος

Νάπολι-Μπεσίκτας(23.45 μαγνητοσκόπηση OTE Sport 3)
Ντιναμό Κιέβου-Μπενφίκα(21.45 OTE Sport 8)

Βαθμολογία

Νάπολι 6
Μπεσίκτας 2
Ντιναμό Κιέβου 1
Μπενφίκα 1

Επόμενη αγωνιστική

Μπεσίκτας-Νάπολι
Μπενφίκα-Ντιναμό Κιέβου

3ος Όμιλος

Σέλτικ-Γκλάντμπαχ(21.45 OTE Sport 4)
Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Σίτι(21.45 OTE Sport 2, ΕΡΤ 1)

Βαθμολογία

Μπαρτσελόνα 6
Μάντσεστερ Σίτι 4
Σέλτικ 1
Γκλάντμπαχ 0

Επόμενη αγωνιστική

Γκλάντμπαχ-Σέλτικ
Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα

4ος Όμιλος

Ροστόφ-Ατλέτικο Μαδρίτης(21.45 OTE Sport 7)
Μπάγερν Μονάχου-Αϊντχόφεν(21.45 OTE Sport 3)

Βαθμολογία

Ατλέτικο Μαδρίτης 6
Μπάγερν Μονάχου 3
Αϊντχόφεν 1
Ροστόφ 1

Επόμενη αγωνιστική

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ροστόφ
Αϊντχόφεν- Μπάγερν Μονάχου

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x