Euroleague

Περάσοβιτς: «Σπουδαίος ο Ολυμπιακός, δύσκολα στο ΣΕΦ»

«Μέλι» για τον Ολυμπιακό, τον Σφαιρόπουλο και τον κόσμο της ομάδας έσταξε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς τονίζοντας το βαθμό δυσκολίας που έχει ο αυριανός αγώνας στο ΣΕΦ για την Αναντολού Εφές.

Μπορεί η Αναντολού Εφές να νίκησε σε φιλικό τον Ολυμπιακό πριν από λίγες εβδομάδες στο Ηράκλειο, ωστόσο ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς επισημαίνει πως θα είναι δύσκολο για την ομάδα του να επαναλάβει την επιτυχία της στον αγώνα της Πέμπτης στο ΣΕΦ (19:45) για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Πάντα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις εκτός έδρας τον Ολυμπιακό και σε μια καλή ατμόσφαιρα. Έχουν σπουδαία ομάδα, έναν εξαιρετικό προπονητή και φανταστικό κόσμο. Ειδικά στο ΣΕΦ είναι πιο δυνατοί. Έχουν ένα βαθύ ρόστερ και χρησιμοποιούν και τους δώδεκα παίκτες τους στους αγώνες. Όλα τα ματς στην Ευρωλίγκα θα είναι σκληρά και δύσκολα, γι’ αυτό θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Αν θέλουμε να νικήσουμε, θα πρέπει να σταματήσουμε το επιθετικό τους παιχνίδι», ανέφερε ο Κροάτης τεχνικός.

Ο νεαρός φόργουορντ της Εφές, Φουρκάν Κορκμάζ, τόνισε: «Στην πρεμιέρα αν και παίξαμε καλά με την Μπασκόνια γυρίσαμε πίσω με ήττα. Για να καλύψουμε το έδαφος θα πρέπει να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Σε ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών και προκειμένου να φτάσουμε στο στόχο των playoffs, θα πρέπει να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Θέλουμε, λοιπόν, να αρχίσουμε ένα νικηφόρο σερί στην Αθήνα. Η ατμόσφαιρα θα είναι δύσκολη, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο της νίκης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x