Champions League

Ασένσιο: «Υπάρχουν κορυφαίοι παίκτες στη Ρεάλ, πρέπει να έχω υπομονή»

Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε στην νίκη (5-1) με τη Λέγκια Βαρσοβίας εμφανίστηκε ο Μάρκο Ασένσιο, ο οποίος υπογράμμισε πως χρειάζεται υπομονή για να βρεις χρόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπου ντεμπούτο και γκολ για τον Μάρκο Ασένσιο, ο οποίος έχει πετύχει κάτι μοναδικό με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού έχει σκοράρει σε κάθε του ντεμπούτο. Το έκανε στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, στο πρωτάθλημα, αλλά και χθες στο Champions League.

Ο 20χρονος διεθνής μέσος εμφανίστηκε αρκετά ευχαριστημένος μετά το χθεσινό του τέρμα στη νίκη με 5-1 κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας, ωστόσο έδειξε πως έχει συναίσθηση για το που βρίσκεται και το πόσο δύσκολο είναι να βρεις χρόνο και χώρο στη «βασίλισσα».

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός χαφ τόνισε: «Υπάρχουν κορυφαίοι παίκτες στην ομάδα που παίζουν χρόνια στο σύλλογο, έτσι πρέπει να έχω υπομονή και να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που μου δίνονται».

Παράλληλα, ο Ασένσιο σχολίασε για τη χθεσινή αναμέτρηση: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι για το γεγονός πως δεν κρατήσαμε το μηδέν πίσω, αλλά είμαι σίγουρος θα βελτιωθούμε στο επιθετικό κομμάτι».

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x