Stoiximan Super League

Παράπονα Στραματσόνι από Μέστο

Ο Αντρέα Στραματσόνι εξέφρασε την Τρίτη τη δυσαρέσκεια του για την απόδοση τριών-τεσσάρων ποδοσφαιριστών του και φαίνεται ότι ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Τζιαντομένικο Μέστο.

Διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έχει φανερώσει από πέρυσι που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, παρουσίασε ο Αντρέα Στραματσόνι στην προπόνηση της Τρίτης και ενώ ο Ιταλός είναι γενικότερα χαμηλών τόνων και έχει πολύ ήπιες αντιδράσεις όταν βλέπει κάτι που δεν του αρέσει στην ομάδα.

Ο 40χρονος κόουτς μίλησε στους παίκτες του για την εικόνα που είχαν στο ματς με την Ξάνθη, στο οποίο το «τριφύλλι» ηττήθηκε με 2-1 στη Λεωφόρο για την έβδομη αγωνιστική της Super League. Με αφορμή το ματς με την ακριτική ομάδα, χτύπησε… καμπανάκι για την απόδοση που έχουν κάποιοι παίκτες γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα και προειδοποίησε ότι κάποια από τα βασικά του… εργαλεία θα μείνουν εκτός βασικής ενδεκάδας και ότι κάποιους θα τους στείλουν στην εξέδρα αν δεν αλλάξουν αγωνιστικό πρόσωπο.

Ο Στραματσόνι θεωρεί ότι τρεις με τέσσερις παίκτες του κινούνται αρκετά πιο χαμηλά από τα δικά τους στάνταρ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από αυτούς είναι ο Τζιαντομένικο Μέστο. Ο Ιταλός δεν θα είναι στο βασικό σχήμα (όπως συνέβη και κόντρα στη Θέλτα άλλωστε) και την Κυριακή αγωνίστηκε ώστε να προφυλαχθεί ο Κουλιμπάλι, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τράβηγμα πρόσφατα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x