Champions League

Πικέ: «Ο Μέσι χρειάζεται μόλις τρία λεπτά για να σε πληγώσει»!

Αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι με δηλώσεις του ο συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ.

Ο Λιονέλ Μέσι θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος παίκτης της γενιάς του, καταφέρνοντας κάθε χρόνο να «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που έχει κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα 5 φορές, εκ των οποίων οι 4 ήταν συνεχόμενες. Επίσης, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα Ισπανίας και 4 Champions League στην πλούσια καριέρα του.

Πρόσφατα, ο Μέσι είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό και έλειψε για κάποιο διάστημα από τους αγωνιστικούς χώρους. Ωστόσο, επέστρεψε στο χορτάρι στο σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι των «μπλαουγκράνα» με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο μάγος της «Μπάρτσα» μπήκε ως αλλαγή στο 55’ και τρία λεπτά αργότερα φρόντισε να θυμίσει σε όλους πόσο σπουδαίος παίκτης είναι, σκοράροντας το 4ο γκολ της ομάδας του.

inner

Με αφορμή λοιπόν την επανεμφάνιση του Μέσι, αλλά και το πολύ σημαντικό αγώνα που θα δώσει η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τετάρτης για το Champions League, ο συμπαίκτης του Αργεντινού στους «μπλαουγκράνα», Ζεράρ Πικέ, βρήκε την ευκαιρία να τον αποθεώσει.

«Ρωτήστε τον Γκουαρντιόλα για τον Μέσι. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο χωρίς καμία αμφιβολία. Μας έχει προσφέρει πάρα πολλά. Δεν έχει σημασία εάν βρίσκεται στο 100% ή στο 10% της απόδοσής του, επειδή είναι τόσο διαφορετικός και τόσο καλός. Μόνο και μόνο η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο σημαίνει πολλά για μας, αλλά και για τους αντιπάλους μας. Είναι ένας παίκτης που χρειάζεται μόλις τρία λεπτά για να σε πληγώσει και το είδατε με τη Λα Κορούνια.», δήλωσε αναλυτικά ο Πικέ.

Επιμέλεια: Χριστόφορος Χαραλαμπίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x