Ισπανία

Σεβίλλη: Σαββατοκύριακο ρεκόρ με 22 νίκες σε 22 αγώνες!

Ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο έζησαν στη Σεβίλλη με όλα τα τμήματα του συλλόγου να κερδίζουν, έχοντας απολογισμό 22 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Ένα Σαββατοκύριακο που θα μείνει στην ιστορία ήταν αυτό που πέρασε για την «οικογένεια» της Σεβίλλης, αφού από τις ακαδημίες μέχρι το γυναικείο τμήμα σημειώθηκαν μόνο νίκες σε 22 συνολικά ματς, με αριθμό τερμάτων 132- 10!

Ένα απίστευτο Σαββατοκύριακο για την ομάδα της Ανδαλουσίας με σπουδαία κατορθώματα. Δεν ήταν μόνο το γεγονός της νίκης της ανδρικής ομάδας εκτός έδρας επί της Λεγανιές με 3-2 (με γκολ των Βάσκεθ, Νασρί και Σαράμπια) που έφερε τους παίκτες του Σαμπάολι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πίσω μόνο από τις ομάδες της Μαδρίτης.

Μία εκπληκτική σειρά από νίκες από όλα τα τμήματα του συλλόγου δημιούργησαν ένα «μυθικό» σερί που ξεκίνησε την Παρασκευή, όταν για τα τμήματα των Ανδαλουσία ΙΙ και Ανδαλουσία ΙΙΙ ήρθαν νίκες με 9-2, 18-1 και 18-0 εντός, καθώς και ένα 10-0 εκτός. Η γυναικεία ομάδα επικράτησε 12-0 της Φούτμπολ Αφισιονάδο και 1-3 στην έδρα της Λα Ράμπλα, ενώ τα τμήματα των ακαδημιών επικράτησαν αμφότερα σκοράροντας επτά τέρματα χωρίς να δεχτούν ούτε ένα.

Συνολικά οι νίκες έφτασαν τις 22 με 132 τέρματα να σημειώνονται και το παθητικό να είναι μόλις δέκα γκολ, με την διαφορά στο +122! Ένα πραγματικά αξέχαστο Σαββατοκύριακο για την «ασπροκόκκινη» κοινωνία.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x