Ελλάδα

Μέχρι τις 31/10 τα διαρκείας της ΑΕΚ

Στις 31 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η διάθεση των διαρκείας της ΑΕΚ, όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Παραμονή του παιχνιδιού με την Μπεσίκτας, για το FIBA Champions League, ολοκληρώνεται η διάθεση των διαρκείας της ΑΕΚ.

Όπως ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, όποιος επιθυμεί να αποκτήσει εισιτήριο διαρκείας, προκειμένου να στηρίξει την ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη, μπορεί να το κάνει μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση

«Η ΑΕΚ Β.C. υπενθυμίζει, ότι η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου (2016), παραμονή της αναμέτρησης του Basketball Champions League, με αντίπαλο τη Μπεσίκτας στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Παρακαλούνται οι φίλοι της ΑΕΚ να σπεύσουν για το αυτονόητο καθήκον τους να προμηθευτούν Διαρκείας για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η διάθεση γίνεται ΜΟΝΟ από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (Γραφείο Operation, είσοδος PRESS), Κηφισίας 37 & Σπύρου Λούη, 15123 Μαρούσι.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:30 – 18:30 (εξαιρουμένων των αργιών).

Μέσω διαδικτύου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.aekbc.gr & www.viva.gr

Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου: 210 6896793. Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:30 – 18:30 (εξαιρουμένων των αργιών).

Ηλεκτρονική διεύθυνση: tickets@aekbc.gr .

Επιπλέον σημεία πώλησης:

VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων). Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης)
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x