Ιταλία

Η Ρόμα βρήκε στους άστεγους τον... τέλειο παίκτη!

Ο Joseph Perfection εγκαταλείφθηκε πριν από 18 μήνες στον σταθμό των τρένων της Ρώμης, σήμερα όμως αποτελεί μέλος της ομάδας νέων της Ρόμα, περιμένοντας την ευκαιρία από τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής Joseph Perfection έφτασε στη Ρώμη για να δοκιμαστεί από κάποια ομάδα, εγκαταλείφθηκε στο σταθμό της Ρώμης μένοντας άστεγος και βρέθηκε στην ομάδα Νέων της Ρόμα όταν τον εντόπισαν οι σκάουτερς του συλλόγου της ιταλικής πρωτεύουσας.

Ο Josef Perfection έφτασε στην πρωτεύουσα της Ιταλίας πριν από 18 μήνες μετά την υπόσχεση ενός μάνατζερ να του εξασφαλίσει ποδοσφαιρική στέγη, σύντομα όμως γνώρισε την άσχημη πλευρά της ζωής αφού τα σπουδαία λόγια αποδείχθηκαν ψεύτικα, με αποτέλεσμα ο 18χρονος σήμερα Καμερουνέζος να βρεθεί άστεγος.

Νέο του «σπίτι» ο σιδηροδρομικός σταθμός «Termini» της Ρώμης, με τις ημέρες να κυλούν δύσκολα και τα βράδια δυσκολότερα. Αναφέροντας σε συζήτηση με τους «συγκατοίκους» του πως παίζει ποδόσφαιρο, εντάχθηκε στην «Liberi Nantes» ομάδα που συμμετέχει στην τρίτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος, που αποτελείται από άστεγους.

Εκεί τον εντόπισαν οι άνθρωποι της Ρόμα, παίρνοντάς τον στην «Trigoria» και εντάσσοντάς τον στην ομάδα Νέων , την «primavera» όπως λέγεται στην γείτονα χώρα, το καλοκαίρι του 2015 αφού πρώτα πέρασε τα δοκιμαστικά. Δεν κατέστη δυνατόν να του εκδώσουν δελτίο, προπονήθηκε ωστόσο για έναν ολόκληρο χρόνο υπό τις οδηγίες του Αλμπέρτο Ντε Ρόσι και συνεχίζει παρ' όλο που δεν μπορεί να αγωνιστεί καθώς την 1η Σεπτεμβρίου συμπλήρωσε τα 18.

Στον νικηφόρο αγώνα των «τζιαλορόσι» απέναντι στην Νάπολι, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι γυρνώντας στον πάγκο, έβλεπε ως μοναδική εναλλακτική για τον χώρο του κέντρου τον 19χρονο Γκέρσον, γεγονός που τον κάνει να ρίχνει περισσότερες και πιο προσεκτικές ματιές τον Perfection.

Ο Joseph Bouasse Ombiogno Perfection όπως είναι το πλήρες όνομά του, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και όπως λένε οι άνθρωποι του συλλόγου έχει τεράστια θέληση να μάθει, ακούγοντας προσεκτικά κάθε κουβέντα των προπονητών του. Δεν φοβάται να βάλει τα πόδια του στη «φωτιά» και εκτός από την καλή φυσική κατάσταση και τα σωματικά προσόντα, είναι γρήγορος και καλός με τη μπάλα στα πόδια, καταφέρνοντας να πάει στο ένας με έναν ξέροντας τα μυστικά της ντρίμπλας.

Μένει να φανεί εάν ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θα τον εμπιστευτεί αποδεικνύοντας πως στην αληθινή ζωή γίνονται και θαύματα.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x