Ισπανία

Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ο Μόντριτς!

Επισημοποιήθηκε η επέκταση του συμβολαίου του Λούκα Μόντριτς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο μέσος των «μερένχες» μίλησε για την απόφασή του καθώς και για τις σχέσεις του με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Το νέο του συμβόλαιο με τη Ρεάλ υπέγραψε ο Λούκα Μόντριτς παραμένοντας κάτοικος Μαδρίτης τουλάχιστον μέχρι το 2020 με τον Κροάτη μέσο να εκφράζει την επιθυμία του να ολοκληρώσει εκεί την καριέρα του.

Ο παίκτης εμφανίστηκε ενώπιον των εκπροσώπων του ισπανικού Τύπου και αναφέρθηκε στα συναισθήματά του: «Είναι μια μέρα πολύ ξεχωριστή για μένα. Νιώθω ικανοποιημένος και συγκινημένος για την ανανέωση του συμβολαίου μου με το καλύτερο κλαμπ του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου.

Υπόσχομαι ότι θα δώσω τα πάντα, θα δουλέψω σκληρά για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του συλλόγου. Ελπίζω ότι θα έχω περισσότερες επιτυχίες εδώ στο μέλλον».

Παράλληλα, δεν έκρυψε την ελπίδα του να μη φορέσει τη φανέλα άλλης ομάδας μέχρι το τέλος της καριέρας του: «Ελπίζω να είναι η τελευταία ανανέωσή (γέλια). Η επιθυμία μου είναι να αποσυρθώ ως παίκτης της Ρεάλ. Με αυτή την υπογραφή φαντάζει πολύ πιθανό. Ελπίζω να συμβεί».

Ενώ για τη σχέση του με τον Ζινεντίν Ζιντάν: «Η σχέση μου με τον κόουτς είναι πολύ καλή. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ως πρώτος προπονητής. Και όταν ήταν βοηθός του Κάρλο Αντσελότι είχαμε εξαιρετικές σχέσεις. Ξέρω ακριβώς τι θέλει από μένα και θέλω πάντα να ανταποκρίνομαι. Του είμαι ευγνώμων για την στήριξή του κάθε μέρα και ειδικά τώρα που είμαι τραυματίας».

Για την προοπτική να γίνει προπονητής: «Θα δούμε. Μέχρι τώρα δεν έχω σκεφτεί ιδιαίτερα για το τι θα κάνω μετά το ποδόσφαιρο. Έχω πολύ καιρό μπροστά μου. Ξέρω ότι θέλω να μείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά θα δούμε όταν φτάσει η στιγμή να αποσυρθώ».

Επιμέλεια: Τάσος Ρουμανέας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x