Europa League

Γιάνκοβιτς: «Μία ευκαιρία αρκεί στον Μπεργκ»!

Ως μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, που έχει αιχμή του δόρατος τον Μάρκους Μπεργκ, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης, Αλεξάνταρ Γιάνκοβιτς.

Πολύ δύσκολη αποστολή έχει η Σταντάρ Λιέγης κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αλεξάνταρ Γιάνκοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής τόνισε πως οι «πράσινοι» είναι μία δυνατή ομάδα και διαθέτει τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός παιχνιδιού με μία μόνο ευκαιρία!

«Κάθε ματς είναι σημαντικό, ειδικά στη δική μας περίπτωση που έχουμε έναν ισορροπημένο όμιλο. Ακόμα και αν είχαμε δύο νίκες στα προηγούμενά μας παιχνίδια, θα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τα αποτελέσματά μας δεν θα μας αλλάξουν τις φιλοδοξίες μας ενόψει του ματς της Πέμπτης», δήλωσε αρχικά Αλεξάνταρ Γιάνκοβιτς, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στο ματς με τους «πράσινους» στον Ζαν-Λουκ Ντομπέ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Αντράντε, Σοάρες και Λεζάρ.

Για να καταλήξει ο Σέρβος προπονητής: «Γνωρίζουμε πολύ καλά την ομάδα του Παναθηναϊκού. Υπάρχου πολλοί αυτοματισμοί στην ομάδα, ενώ έχουν έναν επιθετικό μεγάλης κλάσης, τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος μπορεί να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού με μία μόνο ευκαιρία. Η ελληνική ομάδα έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια με τις Θέλτα και Άγιαξ και αυτό αποδεικνύει τη δύναμή τους»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x