Stoiximan Super League

Έπιασε δουλειά στην ΑΕΚ ο Μοράις (pics)

Ο Ζοσέ Μοράις σήκωσε μανίκια και έπιασε δουλειά στα Σπάτα. Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του Πορτογάλου τεχνικού της ΑΕΚ, που μέχρι και… τέρματα κουβάλησε.

Χωρίς χρόνο για χάσιμο, ο Ζοσέ Μοράις έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. Ο Πορτογάλος τεχνικός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ στα Σπάτα κι έδειξε από το πρώτο λεπτό το στίγμα του.

Έδειξε πολλή όρεξη για δουλειά, κουβαλώντας μέχρι και τέρματα για τις ανάγκες των ασκήσεων τακτικής. Ο διάδοχος του Τιμούρ Κετσπάγια εστίασε πολύ στο συγκεκριμένο κομμάτι με τη βοήθεια των συνεργατών του.

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ανέλαβε τις συστάσεις του νέου προπονητή με τους παίκτες. «Είναι ο προπονητής με τον οποίο θα συνεχίσετε όπως έχουμε αποφασίσει αφού πληροί όλες εκείνες τις παραμέτρους που θέλαμε στην αναζήτηση μας. Θέλω να στηρίξετε την προσπάθεια του, να τον βοηθήσετε και να ανταποκριθειτε σε αύτα που θα σας ζητήσει. Από αύριο θα υπάρχουν μαζί του και οι υπόλοιποι συνεργάτες του ενώ εδώ μαζί μας είναι και ο γυμναστής Ζοάο Κούνια. Είναι υποχρέωσή σας να συνεχιστεί η δουλειά σε απόλυτα επαγγελματικά επίπεδα όπως σας είπα και χθες», ανέφερε στην ομιλία του ο τεχνικός διευθυντής.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x