Europa League

«Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό»

Ο ποδοσφαιριστής της Αστάνα, Αμπζάλ Μπεϊσεμπέκοφ υποστήριξε ότι δεν πρόκειται κανείς από την ομάδα του να φοβηθεί τον Ολυμπιακό ή την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο Καραϊσκάκη.

Ούτε τον Ολυμπιακό, ούτε την ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στο Καραϊσκάκη στο αυριανό παιχνίδι για τους ομίλους του Europa League δεν φοβάται ο Αμπζάλ Μπεϊσεμπέκοφ και οι άλλοι ποδοσφαιριστές της Αστάνα.

Αυτό επεσήμανε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Καζακστάν στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμπζάλ Μπεϊσεμπέκοφ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Αστάνα με τον Ολυμπιακό:

Για τις δυσκολίες του αγώνα:

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι δύσκολο αλλά προετοιμαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε το τρίποντο».

Για την ήττα από την Καϊράτ:

«Ναι, φυσικά είναι κρίμα που χάσαμε στην Καϊράτ. Ήταν ένα χτύπημα για μας, αλλά έχουμε άλλα τρία ματς μπροστά μας κι αν κερδίσουμε 4 βαθμούς θα είμαστε πρωταθλητές. Εμείς προετοιμαζόμαστε για τον Ολυμπιακό. Η κατάσταση στην ομάδα καλή και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό».

Για την επίθεση του Ολυμπιακού:

«Γνωρίζουμε ότι έχει δυνατή επίθεση αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τις γραμμές μας για να τους αντιμετωπίσουμε».

Για το αν φοβάται την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη:

«Όχι, εμείς δεν φοβόμαστε. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε τέτοιες έδρες. Δεν θα είναι το πρώτο ματς ευρωπαϊκό ματς, οπότε δεν φοβόμαστε...»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x