Champions League

Υψηλές πτήσεις «αετών» στο Κίεβο

Μια καλή κατά διαστήματα Μπενφίκα νίκησε 2-0 την Ντιναμό στο Κίεβο, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ και μπήκε πλέον στο «κόλπο» της πρόκρισης στους «16».

Η Μπενφίκα νίκησε 2-0 την Ντιναμό Κιέβου στο «Ολυμπίνσκι», στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ και, με 4 βαθμούς, ελπίζει πλέον ξεκάθαρα σε πρόκριση στους «16», αφήνοντας σε μειονεκτική θέση τους Ουκρανούς.

Οι Λουζιτανοί ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με το πέναλτι του Σάλβιο και στην επανάληψη «καθάρισαν» με το γκολ του Τσέρβι.

Οι «αετοί» μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο 9’ κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Γκονσάλο Γουέδες ανατράπηκε από τον Αντούνες και ο Σάλβιο εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών. Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο όπου οι Λουζιτανοί έχασαν ευκαιρίες να προηγηθούν των Ουκρανών. Ο Γκονσάλες άρχισε να πιέζει την εστία των Λουζιτανών και οι δύο ομάδες έχασαν κάποιες μικροευκαιρίες σε ένα μέτριο ματς, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με την ομάδα του Κώστα Μήτρογλου να προηγείται με 1-0.

Οι παίκτες του Ρουί Βιτόρια μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55’ έγινε το 2-0, μετά από έξοδο συνδυασμό μέσα στην περιοχή, στην οποία συμμετείχε και ο Μήτρογλου, και ο Τσέρβι με πλασέ σκόραρε. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Σεργκέι Ρεμπρόφ άρχισαν να πιέζουν και να χάνουν ευκαιρίες στην εστία του Εντερσον, χωρίς να καταφέρουν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Σιγά σιγά, ο ρυθμός έπεσε με τις αλλαγές των δύο προπονητών, ανάμεσα σε αυτές και του Μήτρογλου από τον Χιμένεζ στο 71’, με την Ντιναμό να εξακολουθεί να ελέγχει την κατάσταση. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, αμφότερες οι ομάδες έχασαν ευκαιρίες, όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.




Τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής:
Νάπολι-Μπεσίκτας 2-3
(30’ Μέρτενς, 69’ Γκαμπιαντίνι πέν / 12’ Αντριάνο, 38’, 86’ Αμπουμπακάρ)

Ντιναμό Κιέβου-Μπενφίκα 0-2
(9’ Σάλβιο πέν., 55’ Τσέρβι)

Η βαθμολογία του δεύτερου ομίλου:
1. Νάπολι 6 (8-6)
2. Μπεσίκτας 5 (5-4)
3. Μπενφίκα 4 (5-5)
4. Ντιναμό Κιέβου 1 (2-5)

Το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής:
Τρίτη 1/11
Μπεσίκτας-Νάπολι (21:45)
Μπενφίκα-Ντιναμό Κιέβου (21:45)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x