Αγγλία

Και πώς να μην κλάψεις όταν είσαι οπαδός της Σουόνσι... (video)

Είναι υποψήφιο για το ματς της σεζόν... Τα όσα έγιναν στο Σουόνσι-Κρίσταλ Πάλας φαντάζουν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, με μια οπαδό των γηπεδούχων να ξεσπά σε κλάματα στη λήξη της αναμέτρησης.

Είναι μερικά ματς που αποδεικνύουν ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να χαρίσει μοναδικά συναισθήματα σε κάθε φίλο του αθλήματος. Το... άτυπο βραβείο του καλύτερου ματς της εβδομάδας και ένα από τα κορυφαία της φετινής σεζόν παίρνει δίχως αμφιβολία αυτό του Σαββάτου ανάμεσα στη Σουόνσι και την Κρίσταλ Πάλας, το οποίο έληξε 5-4.

Μέχρι το 68' όλα κυλούσαν βάσει των όσων έχουμε συνηθίσει σε έναν αγώνα. Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά με 3-1, ωστόσο από το 75' έως το 84' το σκορ είχε ανατραπεί με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο 3-4. Παρ' όλα αυτά, αποδείχθηκε ότι στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, αφού με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 5-4.

Επειδή τα συναισθήματα που μπορεί να νιώσει ένας ή μία οπαδός της Σουόνσι είναι δύσκολο να περιγραφούν, η ομάδα της Ουαλίας ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο, που δείχνει το πώς έζησε το τελευταίο συγκλονιστικό δίλεπτο μία φίλη των «κύκνων», η οποία στο τέλος δεν άντεξε και άρχισε να κλαίει, ξεσπώντας από την τρομερή ένταση των 99' που διήρκεσε ο αγώνας.

Μάλιστα, στην ανάρτηση της ομάδας στο Twitter, απάντησε η ίδια η φίλη της Σουόνσι, ζητώντας συγγνώμη από όλους όσους κάθονταν δίπλα της, για να λάβει την απάντηση ότι απλά ήταν υπέροχη.









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x