Ελλάδα

Πρίφτης: «Ούτε καν σκέφτομαι το ματς με την ΑΕΚ»

Ο ημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ είναι πολύ μακριά, καθώς αυτό που προέχει για τον Δημήτρη Πρίφτη είναι το παρόν και το παιχνίδι με τη Μονακό!

Ουδέν σχόλιο από τον Δημήτρη Πρίφτη για το ματς του Άρη με την ΑΕΚ, στον ημιτελικό του Κυπέλλου, καθώς σύμφωνα με τον προπονητή των «κίτρινων» το συγκεκριμένο παιχνίδι αργεί ακόμη και το μυαλό όλων είναι σε εκείνο με τη Μονακό, για το Basketball Champions League.

Από ‘κει και πέρα, ανέφερε ότι ο Μάικλ Τζένκινς θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Μονεγάσκους, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντέβιν Μαρμπλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στο γήπεδό μας. Σε κάθε αγώνα στην έδρα μας πρέπει να εμφανιζόμαστε ανταγωνιστικοί και να το κερδίζουμε. Φαίνεται πως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Ξέρουμε πως είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία κυριαρχεί και στο γαλλικό πρωτάθλημα και πρέπει να εμφανιστούμε δυνατοί, ανταγωνιστικοί, συνεπείς σε ορισμένους τομείς που έχουμε επισημάνει για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη.

Θα πρέπει να σταματήσουμε το κάθετο παιχνίδι της αντιπάλου μας και με την μπάλα, γιατί έχει κάποιους πολύ διεισδυτικούς παίκτες, αλλά και χωρίς την μπάλα γιατί έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες μακριά από την φάση που κόβουν και πολύ καλούς ριμπάουντερ. Υπάρχουν 2-3 καλοί σουτέρ και έχει πολύ έντονο ρυθμό. Είναι κλασική γαλλική ομάδα, αθλητική, τρέχει, πηδάει, σουτάρει, όλα αυτά τα γρήγορα τα κάνει πολύ καλά.

Ο Τζένκινς θα είναι “παρών”, ο Μαρμπλ θα το δούμε. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Σίγουρα έχει πρόβλημα. Δεν είναι 100% καλά, είναι πολύ λιγότερο. Θα εκτιμηθεί η κατάστασή του αύριο και θα δούμε αν και πόσο μπορεί να βοηθήσει. Είναι τόσο μακριά ο ημιτελικός με την ΑΕΚ. Έχουμε τόσα βουνά να ανέβουμε και να κατέβουμε μέχρι τότε, που ούτε καν το σκέφτομαι.

Από άποψη κούρασης είναι πολύ θετικό το ότι έχουμε συνεχόμενα εντός έδρας ματς προσεχώς, γιατί οι μετακινήσεις είναι επίπονες. Στα εντός έδρας παιχνίδια έχουμε ένα πλεονέκτημα λόγο του κόσμου μας. Από την άλλη, όμως, είναι παιχνίδια που κινούνται στην σφαίρα του 'πρέπει' και αυτό το 'πρέπει' δημιουργεί μια πίεση και ένα άγχος. Το βασικό είναι να βελτιωνόμαστε και να μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερα. Σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε.

Είναι νωρίς για να πούμε ποιος θα βγει πρώτος ή δεύτερος στον όμιλό μας, έχει ακόμα πάρα πολλά παιχνίδια, περισσότερα από τα μισά. Έχει ακόμη πολύ δρόμο. Ούτε συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε, γιατί και το πρόγραμμά μας ήταν λίγο πιο εύκολο θεωρητικά. Αλλά όλα αυτά είναι θεωρίες. Συμφωνώ πως είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας πρέπει να είναι νίκες
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x