Ελλάδα

Μέξας: «Εμφάνιση ντροπή απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την εικόνα του Απόλλωνα Πατρών ο Κώστας Μέξας, ο οποίος συνεχάρη τον Παναθηναϊκό Superfoods κι ευχήθηκε στον Τσάβι Πασκουάλ να μακροημερεύσει στον πράσινο πάγκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μέξα στη συνέντευξη Τύπου

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και τη σοβαρότητα που έδειξε για σαράντα λεπτά στο παιχνίδι. Δεν μας επέτρεψε να κάνουμε πράγματα. Είχαμε τραγική εικόνα για σχεδόν σαράντα λεπτά. Ήταν εμφάνιση ντροπή για εμάς και ζητάμε συγγνώμη απ’ όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα του Απόλλωνα, όσους ήταν στο γήπεδο και όσους το είδαν από την τηλεόραση. Ήμασταν απαράδεκτοι. Θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να εστιάσουμε στη Δόξα Λευκάδας. Χωρίς να αφήσουμε πίσω τη σημερινή νοοτροπία. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό, μακάρι ο Τσάβι Πασκουάλ να μακροημευρεύσει στον πάγκο και να συνεχίσει να δίνει ιδέες και να προχωράει το άθλημα μπροστά».

Για το τι θα πρέπει να διορθώσει για να φύγει από τις τελευταίες θέσεις: «Αν αφήσουμε στην άκρη το σημερινό παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί και να διαβάζουμε καλύτερα κάποια πράγματα. Υστερούμε ακόμα είναι σχετικά ξεκίνημα. Γενικά μέχρι τώρα στα παιχνίδια πριν Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και Προμηθέα, δεν είχαμε κακή εικόνα. Χάσαμε κάποια ματς στις λεπτομέρειες. Τα περισσότερα κρίνονται εκεί. Δουλέψαμε καλά και δεν περίμενα τέτοια εικόνα σήμερα. Ας ελπίσουμε να βγει η δουλειά που έγινε και γίνεται στα επόμενα παιχνίδια που θα επιδιώξουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Διαμαντάκος επισήμανε: «Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Πρέπει αύριο να κοιτάξουμε τι κάναμε σωστά και τι κάναμε λάθος. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Δόξα που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x