Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Αλίχοντζιτς: «Πάμε για το 9/9»

Την πεποίθηση πως ο Πανιώνιος μπορεί να διευρύνει το αήττητό του στην Α2 και στο ματς με τον Αίολο Αστακού εξέφρασε ο Φάρο Αλίχοντζιτς.

Ο Πανιώνιος έκανε το 8/8 νικώντας τους Μαχητές και ο Φάρο Αλίχοντζιτς δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη και τη συμπαράσταση του κόσμου.

«Ήταν άλλη μια σημαντική νίκη που πετύχαμε στο πρωτάθλημα μέσα από την ομαδική δουλειά που γίνεται. Η άμυνα και η συγκέντρωση ήταν τα στοιχεία που μας οδήγησαν στη νίκη. Ελέγξαμε τον ρυθμό πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο και εκμεταλλευτήκαμε τα καλά στοιχεία που έχουμε στο παιχνίδι μας. Στο γήπεδο μας είμαστε πολύ δυνατοί, ο κόσμος μας δίνει ενέργεια και ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη, η παρουσία του κάνει πιο εύκολη την δουλειά μας», δήλωσε ο σέντερ των «κυανέρυθρων».

Ο Πανιώνιος στην συνέχεια καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αίολο Αστακού. «Έχουμε αντιμετωπίσει τον Αίολο και στο κύπελλο, όμως αυτό είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εάν μείνουμε συγκεντρωμένοι και παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε», ανέφερε ο Αλίχοντζιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x