Ελλάδα

Εβδομάδα… Νταρουσάφακα στον Ολυμπιακό

Την προετοιμασία του για τη δύσκολη αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα ξεκίνησε τη Δευτέρα (28/11) ο Ολυμπιακός. Μοναδικός απών ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Επιστροφή στο ΣΕΦ για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε δώσει ρεπό την Κυριακή (27/11) και τη Δευτέρα (28/11) οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Νταρουσάφακα.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι πλην του Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν, με αποτέλεσμα να συνεχίσει τη θεραπεία του και να είναι πολύ δύσκολο να προλάβει το ματς με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Από ‘κει και πέρα, οι Πειραιώτες υποβλήθηκαν και σε αιματολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκονται σωματικά, ενώ μετά την αναμέτρηση της Παρασκευής (2/12) η αποστολή δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη, αλλά θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, καθώς τη Δευτέρα (5/12) ακολουθεί το ματς με τα Τρίκαλα για την 9η αγωνιστική της Α1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x