Stoiximan Super League

Κουλούρης: «Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί»

Στην άσχημη εικόνα που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Ευθύμης Κουλούρης μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, προσπαθώντας να δώσει την δική του εξήγηση για ό,τι συνέβη.

Δεν μπορούσε να εξηγήσει τον τρόπο που ήρθε η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο ο Ευθύμης Κουλούρης.

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Δικέφαλου σχολίασε την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Κι εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ήμασταν καλοί, μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να μπούμε όπως στο πρώτο, αλλά συνέβησαν εντελώς διαφορετικά πράγματα. Νομίζω ότι δεν ήμασταν καθόλου καλοί, δεν δημιουργήσαμε, δεν κρατήσαμε μπάλα. Δεν μπορώ να πω κάτι, αυτή τη στιγμή πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να συνεχίσουμε», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν πολλά μαζί. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε. Ήρθε η κόκκινη, ήρθαν οι αναγκαστικές αλλαγές και νομίζω έπαιξαν ρόλο όλα μαζί. Πρέπει να μείνουμε μαζί και να συνεχίσουμε. Ήταν μία πολύ κακή ήττα στην έδρα μας για εμάς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε»

Για το αν τους επηρέασε η νίκη της Πέμπτης: «Νομίζω μετά από τη Φιορεντίνα ήμασταν καλύτερα ψυχολογικά. Μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο πολύ δυνατά, αλλά εγώ στέκομαι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν βγήκαμε καλά στο γήπεδο. Τώρα από εκεί και πέρα πρέπει από αύριο να κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος. Συνεχίζουμε...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x