Ελλάδα

«Αν είναι εμπρησμός στο αυτοκίνητό μου, τότε σχετίζεται με το ποδόσφαιρο»

Ο πρόεδρος ΕΠΣ Λέσβου ανέφερε πως εφόσον το πόρισμα από την πυρκαγιά στο αυτοκίνητό του «δείξει» εμπρησμό, τότε θα πρόκειται για μαφιόζικη επίθεση που σχετίζεται με την ενασχόλησή του στο ποδόσφαιρο.

Την ώρα που ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος περιμένει το πόρισμα της πυροσβεστικής για το αν τελικά η πυρκαγιά στο αυτοκίνητό του είναι εμπρησμός, δήλωσε πως εφόσον επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, τότε θα πρόκειται για μαφιόζικη επίθεση, η οποία συνδέεται με την ενασχόλησή του στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Δίκη στον ΣΚΑΪ»

«Αν δεν βγει το πόρισμα της πυροσβεστικής και δεν ελεγχθεί το αυτοκίνητο, ούτως ώστε να έχουμε τα πραγματικά αίτια, δεν μπορεί κανείς να προκαταβάλλει αποφάσεις και να μιλά μετά βεβαιότητας για εμπρησμό. Ελπίζω ακόμα και τώρα να μην είναι κάτι τέτοιο... Αν, τελικά, είναι εμπρησμός, τότε δεν μπορώ να το συνδέσω με τίποτα άλλο, παρά μόνο με το ποδόσφαιρο. Δεν έχω άλλες διαφορές προσωπικές ή επαγγελματικές. Αν κι εφόσον, επαναλαμβάνω, είναι εμπρησμός, μόνο με το ποδόσφαιρο μπορώ να το συνδέσω»

Ερωτηθείς για την απόφασή του να αλλάξει στρατόπεδο και να συμπορευτεί με την παράταξη Γραμμένου, είπε: «Ανήκα στην παράταξη Σαρρή, ο κύριος Γκιρτζίκης ήρθε μετά. Είχαμε κάποιες διαφορές και είχα πει πως δεν μπορώ να συμπορευτώ μαζί του. Αν κι εφόσον ήταν εκείνος υποψήφιος, δεν θα μπορούσα να τον ψηφίσω».

«Απειλές δεν είχα δεχθεί μέχρι σήμερα. Πέρσι είχα αποφασίσει πως αποχωρώ από την ΕΠΣ, ήταν ειλημμένη απόφαση να μην είμαι ξανά υποψήφιος για την προεδρία. Έχω κουραστεί, είμαι πολλά χρόνια, αλλά αυτή είναι περσινή απόφαση και δεν έχει να κάνει με την φωτιά στο αυτοκίνητό μου. Ευτυχώς μας ειδοποίησε η γειτόνισσα, που άκουσε θόρυβο και τουλάχιστον σώθηκαν τα δύο αυτοκίνητα που ήταν τριγύρω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x