Ελλάδα

Μαλάτος: «Δεν έχω πρόβλημα αν δημιουργηθεί θέμα Grexit. Θα κυνηγήσω την FIFA»!

Ο πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ, Ανδρέας Μαλάτος επιβεβαίωσε πως θα προσφύγει κατά του διορισμού της επιτροπής εξομάλυνσης, δίχως να φοβάται τυχόν συνέπειες. «Η FIFA είναι η φωλιά της ανομίας» πρόσθεσε.

Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους έδειξε ο Ανδρέας Μαλάτος. Μιλώντας στην «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ο ο δικηγόρος και πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ (Ινστιτούτο Διεθνούς & Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου) επιβεβαίωσε πως θα προσφύγει στα δικαστήρια κατά του «αντισυνταγματικού» διορισμού της επιτροπής εξομάλυνσης, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν... πτοείται από τυχόν «απειλές» της FIFA περί Grexit, την οποία και θα «κυνηγήσει» εξίσου!

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μαλάτος στον ΣΚΑΪ

«Φωνάξαμε τον λύκο να φυλά τα πρόβατα. Ως κράτος απαρνηθήκαμε την εφαρμογή του συντάγματός μας και καλέσαμε μία επιτροπεία μη ελληνικού οργανισμού να εκτελέσει χρέη αντί για εμάς. Έχει σαφώς αντισυνταγματικά χαρακτηριστικά η επιτροπή εξομάλυνσης. Θα προσφύγω στο μονομελές πρωτοδικείο, αυτό είναι αρμόδιο για να αποφανθεί.

Εάν είναι να δημιουργηθεί grexit από αυτή την κίνησή μου, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πιστεύω, βέβαια, πως αυτές οι απειλές είναι θέμα εντυπώσεων. Αν τυχόν η FIFA τολμήσει για τέτοιου είδους εντυπώσεις, γιατί δεν είναι πραγματικό το ενδιαφέρον της για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι υποκινούμενο από όσους παράγοντες δικούς μας έχουν συμφέρον, να προβεί σε grexit, τότε θα κινδυνεύσει και η ίδια! Είναι ένα σωματείο αστικού κώδικα και υπόκειται στους νόμους της Ελβετίας και του συμβουλίου της Ευρώπης, δεν μπορεί να παραβιάζει το δικό μας σύνταγμα. Αν χρειαστεί, θα προσφύγω στη Ζυρίχη κατά της FIFA, η οποία αποτελεί φωλιά της ανομίας»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x