Ιταλία

Έκκληση των παικτών της Ρόμα στους οπαδούς για επιστροφή στο γήπεδο

Τότι, Ντε Ρόσι και Φλορέντσι συναντήθηκαν με τους Ρωμαίους Ultras ώστε να τους ζητήσουν να δώσουν το «παρών» στο ντέρμπι με την Λάτσιο.

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης έρχεται την Κυριακή, όμως οι φίλοι των δύο ομάδων δεν δείχνουν να αγωνιούν ιδιαίτερα για το εναρκτήριο σφύριγμα, συνεχίζοντας την αποχή ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
Θυμίζουμε ότι οι οπαδοί των συλλόγων αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν το «Derby della Capitale», καθώς τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν από πέρσι τους χωρίζουν σε πολλά τμήματα.

Σε μια προσπάθεια… συμφιλίωσης οι Φραντσέσκο Τότι, Ντανιέλε Ντε Ρόσι και Αλεσάντρο Φλορέντσι συναντήθηκαν με περίπου 500 άτομα από το σκληροπυρηνικό κομμάτι οπαδών της ομάδας, προκειμένου να τους πείσουν να γυρίσουν στις εξέδρες. Όπως είναι λογικό, τόσο οι παίκτες της Ρόμα όσο και εκείνοι της Λάτσιο δεν θα ήθελαν με τίποτα να ξαναζήσουν τα περσινά, όταν έπαιξαν σε ένα άδειο και ψυχρό (80.000 θέσεων) γήπεδο.

«Θέλουμε να επιστρέψουν, όπως τον παλιό καλό καιρό. Τους χρειαζόμαστε να πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε μετά την συνάντηση ο Τότι, επιθυμία που εξέφραζε απόλυτα και τους δύο συμπαίκτες του.
Η υποδοχή που έτυχαν οι τρεις ποδοσφαιριστές ήταν κάτι παραπάνω από θερμή, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν φαίνεται να είναι το επιθυμητό καθώς από τα 15.000 διαθέσιμα εισιτήρια του πετάλου, έχουν πουληθεί έως τώρα μόλις τα 2.000.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x