Stoiximan Super League

Λαζαρίδης για τις δηλώσεις Ίβιτς: «Έπεσα από τα σύννεφα. Είναι άδικο για τους παίκτες»

Τις δηλώσεις του Ίβιτς σχολίασε ο Νίκος Λαζαρίδης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

«Έπεσα από τα σύννεφα, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο»... Ο Νίκος Λαζαρίδης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης σχολιάζει τις δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου του χθεσινού αγώνα εκφράζοντας στη συνέχεια την αντίθεσή του.

«Είναι άδικο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ να βγαίνει ο προπονητής να λέει τέτοια πράγματα για τους παίκτες. Δεν ισχύει, πιστεύω», ανέφερε ο άσος του Ατρομήτου ο οποίος έκανε λόγο για μια μεγάλη νίκη και ανατροπή για την ομάδα του εκμεταλλευόμενη την κούραση του Δικεφάλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Λαζαρίδη...

Για το χθεσινό παιχνίδι:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη με ανατροπή για την ομάδα μου. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, όμως, μπήκαμε πολύ δυνατά στο β’ μέρος με τις οδηγίες του προπονητή μας, δεν τα παρατήσαμε μετά το 3-1 και φτάσαμε σε μια σημαντική νίκη – ανατροπή».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Είναι μια μεγάλη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες ο ΠΑΟΚ. Ειδικά ο Ροντρίγκες είναι μεγάλη δύναμη στα άκρα. Ίσως έπαιξε ρόλο και η κούραση, γιατί προερχόταν από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Στο β’ μέρος έκατσε πιο πίσω, έδωσε πιο πολύ χώρο. Έμεινε λίγο πίσω στο Πρωτάθλημα, όμως, έχει πολύ δρόμο ακόμη».

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο η νίκη επί του ΠΑΟΚ:

«Ήταν απλά ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ατρομήτου. Η χαρά ήταν μεγάλη γιατί κάναμε μια μεγάλη ανατροπή στην Τούμπα».

Για το πού μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ:

«Έγιναν πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ από χθες, τα διαβάζουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Θα παρθούν αποφάσεις και από εκεί και πέρα θα δούμε».

Για τις καταγγελίες Ίβιτς:

«Έπεσα από τα σύννεφα, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο. Είναι άδικο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ να βγαίνει ο προπονητής να λέει τέτοια πράγματα για τους παίκτες. Δεν ισχύει, πιστεύω».

Για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους στο χθεσινό παιχνίδι:

«Όταν αγωνίζεται δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για το καλό της ομάδας. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να καταλάβω αν έδωσαν το 100% ή όχι. Αλλιώς φαίνονται τα πράγματα από μέσα και αλλιώς από έξω. Θεωρώ, πάντως, ότι είναι άδικο για τους παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x