Stoiximan Super League

Διάταση προσαγωγού και αμφίβολος με Παναθηναϊκό ο Γλύκος

Τις υπηρεσίες του Παναγιώτη Γλύκου ενδέχεται να στερηθεί στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ, καθώς ο διεθνής τερματοφύλακας, υπέστη διάταση προσαγωγού κόντρα στον Ατρόμητο.

Έναν ακόμα πονοκέφαλο έχει να αντιμετωπίσει ο Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ, μετά τη χθεσινή ήττα από τον Ατρόμητο και τα όσα ακολούθησαν. Ο Σέρβος τεχνικός, ενδέχεται να μην έχει στη διάθεσή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο τον Παναγιώτη Γλύκο, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό ματς στην Τούμπα και οι εξετάσεις έδειξαν διάταση προσαγωγού.

Είναι δεδομένο πως δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι κυπέλου με τα Τρίκαλα τη Πέμπτη (1/12) και θα κάνει θεραπεία για να είναι έτοιμος σε αυτό της Λεωφόρου, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του. Περισσότερα για το ακριβές διάστημα απουσίας του, θα φανούν από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί.

Από εκεί και έπειτα, αιμάτωμα στην κνήμη έδειξαν οι εξετάσεις για τον Κάνιας, ενώ «καθαρές» ήταν αυτές των Γκάρι Ροντρίγκες και Δημήτρη Πέλκα. Σε φουλ ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Φακούντο Περέιρα.

Αύριο υπάρχει ρεπό, την Τετάρτη (30.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για τα Τρίκαλα όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x