Κύπελλο Ελλάδας

This is… Fanouris!

Τον δικό του ήρωα -και μάλιστα απέναντι σε Σπαρτιάτες- βρήκε ο Πλατανιάς! Μετά από 8 ματς χωρίς νίκη κι 1 μόλις γκολ ο Φανούρης Γουνδουλάκης έσπασε την γκίνια κι έδωσε το τρίποντο (1-0) στους Χανιώτες

Όταν χάνεται κάτι, συνηθίζεται τάμα στον Άη-Φανούρη. Και εδώ και οκτώ παιχνίδια (για πρωτάθλημα και Κύπελλο) ο Πλατανιάς δεν είχε χάσει μόνο την επαφή του με τις νίκες, αλλά και την επαφή του με τα δίχτυα (ένα μόλις γκολ).

Δεν είναι γνωστό λοιπόν αν ο Γιώργος Παράσχος έφτιαξε… φανουρόπιτα, αλλά καλό θα είναι να ανάψει μια λαμπάδα στον άγιο. Γιατί χρειάστηκε ο Φανούρης Γουνδουλάκης, ώστε να σπάσει η γκίνια και οι Κρητικοί να επιστρέψουν στις επιτυχίες (1-0).

Απέναντι στην ακομπλεξάριστη και καλοστημένη Σπάρτη, οι γηπεδούχοι τα βρήκαν σκούρα για ένα ημίχρονο. Την απείλησαν ελάχιστα ως καθόλου. Αμέσως μετά την ανάπαυλα ωστόσο ο Έλληνας άσος βρέθηκε εκεί που έπρεπε για να αξιοποιήσει το γύρισμα του Γιορέντε και να ανοίξει το σκορ.

Μπορεί λοιπόν οι φιλοξενούμενοι να βγήκαν μπροστά, να πίεσαν και να έχασαν τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις (όταν ο Βελλίνης βγήκε τετ-α-τετ και πλάσαρε στα πουλιά) αλλά δεν κατάφεραν να αλλάξουν το αποτέλεσμα.

Αυτό που ανανέωσε τις ελπίδες του Πλατανιά για πρόκριση και του επιτρέπει να την πανηγυρίσει αν επικρατήσει στο τοπικό ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του ομίλου με αντίπαλο τα Χανιά.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Πριντέτα, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (85' Ηλιάδης), Γουνδουλάκης, Ντίνας (69' Στάθης), Τσουράκης (78' Κάργας), Ντιλαβέρ

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς (58' Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος (84' Κατσίκης), Μπουντόπουλος (61' λ.τ. Βελλίνης), Αναστασάκος.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Πλατανιάς-Σπάρτη 1-0
(51’ Γουνδουλάκης)

Χανιά-Ολυμπιακός (30/11)

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

Ολυμπιακός 3 (3-0)
Πλατανιάς 3 (1-3) -2 αγ.
Σπάρτη 3 (4-1) - 2 αγ.
Χανιά 0 (0-4)

Η επόμενη αγωνιστική (3η)

Σπάρτη-Ολυμπιακός
Χανιά-Πλατανιάς

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x