Κύπελλο Ελλάδας

Με 25 παίκτες στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός

Χωρίς νεότερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Μόνο οι πέντε τραυματίες δεν θα ταξιδέψουν για την Κρήτη.

Σχεδόν όλους τους παίκτες, εκτός των πέντε τραυματιών θα ταξιδέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Κρήτη, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΟΦΗ για το κύπελλο.

Συγκεκριμένα οι Σάμπα και Παναγιώτης Βλαχοδήμος οι οποίοι προπονήθηκαν μόνο στο γυμναστήριο, ο Λεντέσμα που ακολούθησε ατομικό και οι Λέτο και Ευαγγέλου που ακολούθησαν το πρώτο μέρος του προγράμματος των συμπαικτών τους και συνέχισαν ατομικά, έμειναν εκτός της 25μελούς αποστολής για τον αυριανό αγώνα που ανακοινώθηκε μετά την προπόνηση.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Τελάντερ, Ιβανόφ, Χουλτ, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Γουακάσο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι, Μίγγος και Πίσπας.

Όπως έγινε γνωστό, η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x