Γενικά

Συγκινητική πρωτοβουλία της Γκρέμιο για να μην διαλυθεί η Σαπεκοένσε!

Το μεγαλείο του αθλητισμού... Η Γκρέμιο πρότεινε όλες οι ομάδες του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος να δανείσουν –δωρεάν- όσους παίκτες χρειάζονται στην Σαπεκοένσε για να μην διαλυθεί.

Μεγαλειώδης πρόταση από την Γκρέμιο στη βραζιλιάνικη λίγκα για να μην διαλυθεί η Σαπεκοένσε, της οποίας η ομάδα ξεκληρίστηκε από το αεροπορικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας η Γκρέμιο μέσω του προέδρου της, και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με ανθρώπους της Σαπεκοένσε κατέθεσε επισήμως πρόταση στην βραζιλιάνικη ομοσπονδία για να στηριχθεί η ομάδα.

Συγκεκριμένα, μετέφερε τη θέλησή της να δανείσει ποδοσφαιριστές της στην Σαπεκοένσε και ως επέκταση αυτού, πρότεινε και οι άλλες ομάδες να δώσουν μέχρι δύο παίκτες δανεικούς στην Σαπεκοένσε για να μπορέσει να ανακάμψει μετά τη σημερινή τραγωδία.

Μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει αντιδράσεις από την ομοσπονδία και τη Λίγκα, αλλά, από ομάδες. Ήδη κάποιες έχουν τονίσει την επιθυμία τους να στηρίξουν την Σαπεκοένσε αποδεχόμενες την πρόταση της Γκρέμιο.

Παλμέιρας, Κορίνθιανς, Σάο Πάολο και Σάντος δήλωσαν έτοιμες, και μάλιστα, άμεσα να δανείσουν παίκτες καλύπτοντας εκείνες τα έξοδα, συμβολαίων καθώς και ό,τι άλλων χρειαστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x