Κύπελλο Ελλάδας

Αναστόπουλος: «Διαφήμιση για το ποδόσφαιρο»

Ικανοποιημένος από το την πίστη που έδειξε ο Άρης αλλά και στο θέμα που προσέφερε η ομάδα του και ο Αστέρας στο Βικελίδης εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος. Μίλησε και για το μπάσκετ των «κίτρινων»!

Χαρούμενος από το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν παράτησαν το ματς με τον Αστέρα παρότι βρέθηκαν με δύο γκολ πίσω στο σκορ παρουσιάστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο τεχνικός του Άρη χαρακτήρισε την αναμέτρηση κόντρα στους Αρκάδες «διαφήμιση για το ποδόσφαιρο» και επισήμανε πως πρωταρχικός στόχος για την ομάδα του παραμένει το πρωτάθλημα. Τέλος τοποθετήθηκε μέχρι και για την μπασκετική ομάδα των κίτρινων.

Αναλυτικά:

«Δεν ξεχνάμε τον πρώτο στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Για το ματς στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν κυρίαρχοι και αν θυμάμαι καλά είχαν μόλις δύο φάσεις. Μονόλογος το δεύτερο ημίχρονο. Αν ισοφαρίζαμε νωρίτερα θα παίρναμε και το ματς. Σε τέτοια παιχνίδια του κυπέλλου πρέπει να δίνουμε χρόνο και σε παίκτες που θα χρειαστούμε στην πορεία. Δεν βασίζομαι μόνο σε 11 ή 13 παίκτες. Θέλω μία 20άδα έτοιμη και από ψυχολογία για να τα δίνουμε όλα. Παρόλο που βρεθήκαμε με δύο γκολ πίσω δεν παρατήσαμε το ματς.

Τέτοια ματς είναι διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Θα προσπαθήσουμε να κρατηθούμε σε αυτό το επίπεδο. Δεν μπορούμε σε κάθε ματς να έχουμε 3-4 γκολ. Η σκέψη μας είναι να κερδίζουμε κάθε ματς. Ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Το ξεχνάμε. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που παρά τις κακές καιρικές συνθήκες ήταν κοντά μας και στο τέλος τους αποζημιώσαμε».


Για το πρώτο ημίχρονο: «Δεν είναι θέμα πίεσης. Το δεύτερο γκολ το φάγαμε κόντρα στη ροή, όπως και το πρώτο. Το δεύτερο το φάγαμε με 10 παίκτες, ήταν εκτός ο Ντούνης. Είχαμε συνέχεια την κατοχή, αλλά κόντρα στη ροή τα δεχθήκαμε. Δεν το παρατήσαμε. Αυτό κρατάω. Τα περισσότερα γκολ έρχονται από λάθη. Δεν θα ασχοληθώ με διαιτησίες. Δεν είναι δυνατόν μία ομάδα που επιτίθεται στο προηγούμενο ματς να κάνουμε επιθέσεις, να έχουμε κατοχή και να δεχόμαστε 6 κάρτες. Κατά 90% πετύχαμε τον δεύτερο στόχο. Θα πάμε να κερδίσουμε το ματς να κάνουμε περήφανο και τον πρόεδρο και τον κόσμο.

Η φιλοσοφία μας, είναι να κερδίζουμε. Κάποιες φορές μας βγαίνουμε. Σε κανένα σημείο δεν το παρατάμε. Μέσα μου πίστευα ότι θα σκοράρουμε. Ήταν θέλημα Θεού στο 93΄να μην μπει το γκολ. Είχαμε τρομερή διάθεση. Το ίδιο είχαμε και με τον Κισσαμικό. Έπρεπε να τελειώσει 0-3».


Για την μπασκετική ομάδα του Άρη: «Γενικότερα αν εξαιρέσουμε την ήττα από τον ΠΑΟΚ που ήταν εκτός προγράμματος, όλα τα άλλα ήταν βάση της λογικής. όλα είναι δύσκολα. Να του ευχηθώ καλή επιτυχία, γιατί ο Άρης είναι ενιαίος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x