Αγγλία

«Καίει» και στο Λιγκ Καπ η Λίβερπουλ!

Με τον Μπεν Γούντμπερν να… διαλύει το ρεκόρ του Μάικλ Όουεν, βάζοντας το «λιθαράκι» του στον… δρόμο που άνοιξε ΞΑΝΑ ο Οριγκί, η Λίβερπουλ νίκησε 2-0 τη Λιντς και προκρίθηκε στους «4» του Λιγκ Καπ.

Λίβερπουλ που «ζεματάει» παντού και… άμα λάχει, έχει και παίκτες με τ’ όνομα για να το αποδεικνύει!

Με τον Μπεν Γούντμπερν, τρεις μέρες μετά το ντεμπούτο του κόντρα στη Σάντερλαντ, να γίνεται το πρόσωπο του αγώνα… διαλύοντας το ρεκόρ του Μάικλ Όουεν, οι «κόκκινοι» επικράτησαν 2-0 της Λιντς στο «Άνφιλντ» και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Ο πιτσιρικάς διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο 81’ και έγινε, έτσι, ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Λίβερπουλ, σε ηλικία 17 ετών και 45 ημερών -100 λιγότερες, δηλαδή, από το πρώτο γκολ του Όουεν με τη φανέλα των Reds!

Τον δρόμο, δε, για την -αγχωτική- νίκη της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, άνοιξε με διαφορά… λεπτού, σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου και πάλι ο Ντιβόκ Οριγκί, που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Βέλγος, που «χτύπησε» στο 75’ απέναντι στις «μαυρόγατες», απόψε (29/11) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 76’, «ξεκλειδώνοντας» την πολυπρόσωπη άμυνα των «παγωνιών», που το… πάλεψαν, αλλά «λύγισαν» στο φινάλε.



Η σύνθεση της Λίβερπουλ: Μινιολέ, Μορένο, Κλάβαν, Λούκας, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Στιούαρτ (67' Γούντμπερν), Ετζάρια (82' Μίλνερ), Βαϊνάλντουμ, Τσαν, Μανέ, Οριγκί (90' Γκρούγιτς)

Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Λιγκ Καπ

Τρίτη, 29/11

Λίβερπουλ-Λιντς 2-0
Χαλ-Νιούκαστλ 3-1 πεν. (κ.α. 0-0, παρατ. 1-1)

Τετάρτη, 30/11

Άρσεναλ-Σαουθάμπτον (21:45)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ (22:00)

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x