Ισπανία

Ο Ρέγες έσωσε την Εσπανιόλ του Ρομπέρτο

Με τον Ρέγες να ισοφαρίζει στο φινάλε 1-1 στην έδρα της Αλκορκόν, η Εσπανιόλ που είχε μετά από καιρό κάτω απ’τα δοκάρια της τον Ρομπέρτο βασικό πήρε προβάδισμα πρόκρισης.

Προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας πήρε η Εσπανιόλ με το 1-1 στην έδρα της Αλκορκόν.

Οι Καταλανοί αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές στο «Σάντο Ντομίνγκο», ενώ επέστρεψε κάτω απ’τα δοκάρια της ομάδας μετά από αρκετό καιρό και ο Ρομπέρτο. Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και προηγήθηκαν με τον Χιμένεθ στο 51ο λεπτό. Η Εσπανιόλ πίεσε στο φινάλε και κατάφερε να πάρει εν τέλει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού (22/12) χάρη σε τέρμα του Αντόνιο Ρέγες στο 84ο λεπτό.



Αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση είναι η Εϊμπάρ που πέρασε με σκορ 2-1 από την έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές και είχαν το μυαλό τους στο κρίσιμο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Οσασούνα. Έτσι, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ, που είναι σαφώς πιο άνετη στην La Liga και δεν αδιαφορεί για την συγκεκριμένη διοργάνωση, κατάφερε με γκολ του Πένια στο 89’ να πάρει τη νίκη που της δίνει τεράστιο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x