Stoiximan Super League

«Τρέχει» για ΠΑΟΚ ο Λέτο

Ελπίδες για να αγωνιστεί στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ έχει ο Σεμπάστιαν Λέτο. Δύσκολα θα προλάβει το ματς κάποιος από τους υπόλοιπους τραυματίες του «τριφυλλιού».

Από τα ονόματα που βρίσκονται στο απουσιολόγιο του Αντρέα Στραματσόνι αυτή τη στιγμή μόνο ένα είναι πιθανόν να αφαιρεθεί εν όψει ΠΑΟΚ.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος πήρε την Τρίτη μέρος στο κανονικό πρόγραμμα για αρκετή ώρα δίχως να νιώσει ενοχλήσεις, έχει σοβαρές ελπίδες να τεθεί στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού. Αν μπορέσει και βγάλει την προπόνηση της Πέμπτης δίχως να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον «δικέφαλο του Βορρά» για την 13η αγωνιστική της Super League που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής (04/12, 19:30). Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο 40χρονος προπονητής θα τον χρησιμοποιήσει λογικά ως αλλαγή και όχι από την αρχή.

Ο Λεντέσμα έκανε ατομικό την Τρίτη και πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στο ντέρμπι, καθώς θα έχει και λίγες προπονήσεις στα πόδια του και θα αποτελέσει ρίσκο πιθανή συμμετοχή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x