Stoiximan Super League

Ετοιμάζει… λίφτινγκ ο Μπέντο στον Ολυμπιακό

Αρκετά νέα πρόσωπα ετοιμάζει ο Πάουλο Μπέντο για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στα Χανιά και μεταξύ αυτών που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι οι Καμπιάσο, Πάρντο και Μανθάτης.

Ροτέισον θα κάνει ο Πάουλο Μπέντο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΑΟ Χανίων που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (01/12, 19:30) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος προσπάθησε να ταρακουνήσει τους παίκτες του για την εμφάνιση κόντρα στην Κέρκυρα μέσω της ομιλίας που τους έκανε την Τρίτη, αναμένεται να χρησιμοποιήσει αρκετά νέα πρόσωπα στην προσεχή αναμέτρηση. Με τα τωρινά δεδομένα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα παίξει από την αρχή ο Εστεμπάν Καμπιάσο και ενώ η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε στη βασική ενδεκάδα ήταν στο εκτός έδρας ματς με την Αστάνα στις 3 Νοεμβρίου.

Από εκεί και πέρα θα δοθούν ανάσες στους Σεμπά και Ελιουνούσι που έχουν πολλά ματς στα πόδια τους και οι Μανθάτης-Πάρντο θα αγωνιστούν από την αρχή. Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο ματς για το Κύπελλο, το οποίο ήταν με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη στις 26 Οκτωβρίου, ο Κολομβιανός σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του. Σίγουρα θα γίνουν και άλλες αλλαγές από τον 47χρονο τεχνικό και μια από αυτές ίσως να είναι ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια που έχει να παίξει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 2 Οκτωβρίου. Στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα ήταν στην αποστολή, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x