Αγγλία

Ο Γούντμπερν σκοράρει και ο Κλοπ… φοβάται

Διαβάστε ποια "ανησυχία" του εκμυστηρεύτηκε ο Γιούργκεν Κλοπ στους δημοσιογράφους, μετά το ματς Κυπέλλου με την Λιντς και τι είπε στον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Η χθεσινή βραδιά θα μείνει αξέχαστη στον Μπεν Γούντμπερν καθώς χρίστηκε ο νεαρότερος σκόρερ της Λίβερπουλ, γεγονός που χαροποίησε τον Γιούργκεν Κλοπ και φυσικά ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στην συνέντευξη Τύπου.

Μιλώντας για τον 17χρονο ποδοσφαιριστή, ο Γερμανός τεχνικός, ωστόσο, αποκάλυψε πως υπάρχει κάτι που φοβάται. Και αυτό είναι… οι δημοσιογράφοι: «Χαίρομαι πολύ για εκείνον. Το μόνο πρόβλημα είναι φοβάμαι λίγο όλους εσάς. Γι’ αυτό και δεν λέω πολλά. Ίσως θα μπορούσατε να γράψετε «σκόρερ: Μπεν Γούντμπερν». Αυτό κι αν είναι πρόκληση ε;», ρώτησε χαμογελώντας.

Ο Κλοπ είπε ακόμα πως γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες του Γούντμπερν και πως πρωταρχικός του στόχος είναι να βγάλει από εκείνον -αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά των μικρότερων ομάδων της Λίβερπουλ- τον καλύτερο δυνατό: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε. Ειδικά να κρατήσουμε τα φώτα της δημοσιότητας όσο πιο μακριά γίνεται. Εμείς ξέρουμε πώς να χειριστούμε τις καταστάσεις. Όμως ξέρω πως αν σκοράρει, είναι δύσκολο για εσάς να παραμείνετε ψύχραιμοι».

Ερωτηθείς για το τι είπε στον νεαρό σκόρερ μετά το επίτευγμά του, ο Κλοπ ήταν για ακόμα μία φορά απολαυστικός: «Δε νομίζω πως είναι λογικό να λέω τα αυτονόητα. Του είπα: «Μπράβο, αλλά δεν ήταν και πολύ δύσκολο. Θα μπορούσα κι εγώ να το είχα βάλει». Και αυτό είναι ίσως αλήθεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x