Stoiximan Super League

Ζητήθηκαν αλλαγές στο σχέδιο του γηπέδου της ΑΕΚ - Πάει για Δεκέμβρη η έγκριση από το ΚΕ.Σ.Α.

Με θετικό τρόπο για την ΑΕΚ -χωρίς όμως να γλιτώσει νέα καθυστέρηση- τελείωσε η συνεδρίαση του ΚΕ.Σ.Α. Ζητήθηκαν μικρο-αλλαγές στο σχέδιο του γηπέδου, που έγιναν δεκτές και η έγκριση πάει για Δεκέμβρη

Κι άλλη υπομονή μέχρι να γίνει το τελευταίο βήμα για την έκδοση της οικοδομικής άδειας θα χρειαστεί να κάνει η ΑΕΚ.

Το συμβούλιο του ΚΕ.Σ.Α. που διήρκεσε περίπου 2,5 ώρες είχε θετική εξέλιξη για την «Ένωση», ωστόσο η έγκριση της αρχιτεκτονικής μελέτης για την «Αγιά-Σοφιά» πήρε εκ νέου παράταση.

Κι αυτό διότι το συμβούλιο διατύπωσε κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με το έργο και ζήτησε να γίνουν κάποιες μικρές τροποποιήσεις στο σχέδιο. Κάτι που έγινε δεκτό από την πλευρά της ΑΕΚ, μιας και δεν ζητήθηκε κάτι που να αλλοιώνει τον χαρακτήρα του γηπέδου ή να μην είναι εφικτό.

Άλλωστε ο πρότζεκτ μάνατζερ, Δημήτρης Ανδριόπουλος και ο αρχιτέκτονας Θανάσης Κυρατσούς που εκπροσώπησαν τον σύλλογο δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη των επαφών.

Μέσα λοιπόν στις επόμενες 7-10 μέρες θα γίνουν οι αλλαγές που ζήτησε το ΚΕ.Σ.Α. και αφού κατατεθούν συμπληρωματικά με τα υπόλοιπα στοιχεία, δόθηκε διαβεβαίωση ότι στην επόμενη συνεδρίαση μέσα στον Δεκέμβρη θα δοθεί οριστικά η έγκριση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x