Stoiximan Super League

Μπρίτο στον ΣΠΟΡ FM για την τραγωδία της Σαπεκοένσε: «Είναι σαν να το ήθελε η μοίρα...»

Για τον χαμό του ξάδερφού του που επέβαινε στη μοιραία πτήση προς την Κολομβία μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο αρχηγός του Ατρόμητου, Έντου Μπρίτο. «Είναι σαν να το ήθελε η μοίρα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

Για τον χαμό του ξαδέρφου του που επέβαινε στο μοιραίο αεροπλάνο που έπεσε στην Κολομβία και τις συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες ώρες στη Βραζιλία μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Αλέξη Σπυρόπουλο και Βάιο Τσούτσικα ο Εντουάρντο Μπρίτο.

Ο αρχηγός του Ατρόμητου ανέφερε ότι ο Ροντρίγκο Σαντάνα ήταν κάμερα-μαν που κάλυπτε μόνο ποδοσφαιρικούς αγώνες και ίσως τελικά να ήταν όλα ένα παιχνίδι της μοίρας να «φύγει» με αυτόν τον τρόπο.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ουσιαστικά μεγάλωσαν μαζί όλα αυτά τα χρόνια ενώ αναφορικά με τη στάση των βραζιλιάνικων συλλόγων, τόνισε ότι οι ομάδες πρώτα αγαπούν το ποδόσφαιρο και για αυτό έχουν αυτή τη συμπεριφορά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εντουάρντο Μπρίτο στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Αλέξη Σπυρόπουλο και Βάιο Τσούτσικα:

Για τον χαμό του Ροντρίγκο Σαντάνα: «Ήταν ξάδελφος μου. Δούλευε ως κάμερα-μαν σε ένα κανάλι της Βραζιλίας. Κάλυπτε μόνο αγώνες ποδοσφαίρου. Είναι σαν να το ήθελε η μοίρα να “φύγει” έτσι».

Για την κατάσταση που επικρατεί τώρα: «Πριν από δύο λεπτά μιλούσα με τους δικούς μου. Τώρα είναι σε μια δύσκολη διαδικασία για να αναγνωρίσουν τους νεκρούς. Ήταν (σ.σ. ο Ροντρίγκο) περίπου 35 ετών. Ήμασταν πάντα μαζί όσο ήμουν στη Βραζιλία. Είμαι και νονός στο παιδί του. Ακόμα και τώρα όταν πηγαίνω κάθε καλοκαίρι στη Βραζιλία, κάναμε τα πάντα μαζί».

Για τη συμπαράσταση των βραζιλιάνικων συλλόγων στη Σαπεκοένσε: «Αγαπούν το ποδόσφαιρο. Από μικροί μέχρι να μεγαλώσουν έχουν μάθει πρώτα να αγαπούν το ποδόσφαιρο. Οικονομικά για όλους είναι πολύ δύσκολα. Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν έτσι, αλλά πλέον όλες οι ομάδες έχουν πρόβλημα».

Για το αν είναι ασφαλές το ταξίδι με αεροπλάνο στη Λατινική Αμερική: «Εντάξει, τώρα ό,τι και να λέμε... Κάθε μέρα σκοτώνεται κάποιος με το αυτοκίνητο. Έγινε αυτό με το αεροπλάνο που αν πέσει, δεν υπάρχουν ελπίδες. Μπορεί να μην γινόταν και τίποτα, αν πήγαιναν με άλλο αεροπλάνο. Ήταν να γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x