Κύπελλο Ελλάδας

Νιόπλιας: «Μεγάλη ομάδα ο ΟΦΗ, αφιερωμένη η νίκη στον κόσμο»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού, με τον προπονητή τον Κρητικών να την αφιερώνει στον κόσμο.

Πολύ καλύτερος ήταν ο ΟΦΗ από τον Παναθηναϊκό και πανάξια πήρε τη μεγάλη νίκη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας.

«Απλώς ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη. Η δουλειά μας είναι να μπορέσουμε να επιστρέψουμε πραγματικά στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν μία μεγάλη νίκη με ανατροπή. Με ένα καλό δεύτερο ημίχρονο και μία νίκη που πρέπει να αφιερώσουμε στον κόσμο. Ο ΟΦΗ είναι μία μεγάλη ομάδα, με όνομα και ιστορία. Είμαι 17 χρόνια στην ομάδα και ο κόσμος αξίζει μία τόσο μεγάλη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Νιόπλιας στην κάμερα της COSMOTE TV και πρόσθεσε στο που κρίθηκε το παιχνίδι:

«Πέρα από το πρώτο δεκάλεπτο που ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ καλά, αλλά και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο που ήμασταν καλύτεροι. Κρίθηκε από τη δική μας απόδοση. Δεν μας έκαναν ευκαιρία και αποδείξαμε πως μπορούσαμε να παίξουμε ίσος προς ίσο. Ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος και κάποια στιγμή πιστεύαμε ότι θα σταματήσει το παιχνίδι. Όμως, εμείς είπαμε πως έπρεπε να προσαρμοστούμε. Όλα παίζουν ρόλο. Πρέπει να έχεις καλά μαρκαρίσματα, αλλά θέλει πείσμα και πολλή δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x