Ισπανία

Πρόκριση με… 13-2 η Ρεάλ Μαδρίτης (video)

Μετά το 7-1 του πρώτου αγώνα, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε ξανά της Λεονέσα με 6-1 και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου. Ιστορικό το πρώτο γκολ, χατ-τρικ ο Μαριάνο, ντεμπούτο με γκολ για τον υιό Ζιντάν.

Το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας τσέκαρε και τυπικά η Ρεάλ Μαδρίτης (η μόνη ομάδα που έπαιξε ήδη και το δεύτερο παιχνίδι λόγω της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων).

Μετά το ευρύ 7-1 του πρώτου ματς, η βασίλισσα επικράτησε ξανά της ερασιτεχνικής Λεονέσα με σκορ 6-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο Ζινεντίν Ζιντάν χρησιμοποίησε αρκετούς πιτσιρικάδες και «αναπληρωματικούς» (όσο μπορούν να θεωρούνται έτσι παίκτες τύπου Ίσκο, Χάμες Ροντρίγκεζ). Ο Μαριάνο επιβεβαίωσε πως είναι… γκολτζής, σημειώνοντας χατ-τρικ (το πρώτο είναι και ιστορικό αφού σημειώθηκε στα 22'' και αποτελεί το πιο γρήγορο τον μερένχες στην ιστορία του θεσμού), ο Χάμες έβαλε το… λιθαράκι του, με το όνομά του να προστίθεται στον πίνακα των σκόρερ, ενώ άξιο αναφοράς είναι πως έκανε ντεμπούτο με τα λευκά ο υιός του Ζιζού, Έντσο, ο οποίος μάλιστα στο 63’ βρήκε και δίχτυα!

Η σύνθεση της Ρεάλ: Κασίγια (76’ Γιανέζ), Πέπε, Νάτσο, Καρβαχάλ (46’ Βαράν), Τεγιέρο, Χάμες Ροντρίγκεζ, Καζεμίρο, Ίσκο (46’ Φερνάντεθ), Ασένσιο, Όντεγκααρντ, Μαριάνο

Τα γκολ του αγώνα



Ιδού το γκολ του υιού Ζιντάν


//// από Football--Live

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x